SENZACIJA ZA SRPSKE TURISTE: PAL,MA I DACIC U PARALIJI VOZE SKUTER..

Za turiste iz Srbije koji letuju u Paraliji, letovalištu u Grčkoj, prava senzacija je kad tamo ugledaju lidera Jedinstvene Srbije Dragana Markovića Palmu, koji zbog posla često boravi tu. On od turista bukvalno ne može da se odbrani, a tek kada sa sobom povede svog koalicionog partnera šefa SPS-a, pa zajedno sednu na skuter ili kvad, nastaje opšta histerija.

– Moja stranka u Paraliji ima svoju kancelariju, čija je uloga da pomogne građanima Srbije koji tu letuju i koji imaju neki problem. Ja tamo idem često leti na po tri-četiri dana, čisto da i lično budem uključen u rad i moram vam reći da je veliki broj građana koji nam se javljaju i dolaze do nas da im rešavamo probleme sa kojima se suočavaju. Tako je na primer jedan čovek uleteo kod nas potpuno očajan i počeo da zapomaže: “Ukrali su mi auto, šta da radim? Parkirao sam ga ispred marketa, izašao sam i sad ga nema. Taj auto sam kupio na lizing. Ne znam kako ću ga otplatiti, šta ću morati da prodam?!”. Ja sam odmah ukapirao o čemu se radi, a i znao sam da tamo nikada nikom nije ukraden auto. Pitao sam ga da mi kaže ispred kog marketa.

Palma patrolira na kvadu

On mi je rekao. Otišao sam tamo i za tri minuta mu pronašao automobil. Ispostavilo se da u dve paralene ulice imaju dva identična marketa i da ih je on pomešao. Inače, za ta tri-četiri dana koja provedem tamo jedva da uspem par puta da se okupam u moru. Kod mene u kancelariju dnevno dođe najmanje po dvesta turista koji žele samo da se slikaju sa mnom i ja naravno svima izađem u susret. Isto je i kada izađem da se prošetam. Bukvalno me na svakom metru neko zaustavi i traži da se slikamo, a ja uvek pristanem – iskren je Palma.

On je tako prošle godine, kad je postao počasni građanin Katerinija, prestonice regije Pijerija, na ceremoniju uručenja titule sa sobom poveo svog koalicionog partnera i prijatelja Ivicu Dačića. A njih dvojica su se na nakon svečanog čina, na opšte oduševljenej turista provozali skuterom… Blicevi su, naravno, sevali sa svih strana…

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI