SEKRETUSA Jelena Maćić IZVREDJALA MAJKU PREDSEDNIKA SRBIJE

Šminkerka Jelena Maćić očigledno ima mnogo problema koje bi što pre trebalo da reši. U novom napadu tviteraške histerije ona je na najprimitivniji mogući način napala predsednika Srbije Aleksandra Vučića i njegovu porodicu
 

Šminkerka i miljenica propalih dosističkih kandidata Vuka Jeremića i Saše Jankovića, Jelena Maćić, koja bi neistomišljenike vešala po banderama i koja je na društvenim mrežama već nekoliko puta pozivala na ubistvo Aleksandra Vučića, ponovo je na Tviteru i Fejsbuku dokazala da joj u prostakluku nema ravne.

– U životu morate pratiti liniju majke. To vas određuje i sve znate kroz to. Evo ova Vučićeva… to se dalo u promet… – verovali ili ne, napisala je Maćićka.

Kako to drugačije nazvati nego teškom boleštinom? Ali nije samo problem u njenoj bolesti. To se možda i leči. Ali ono što ozbiljno zabrinjava je saznanje da lideri takozvane opozicije Saša Prangija Janković i Vuk NATO Jeremić takvu osobu planiraju za “visoku funkciju”, kako se sama pohvalila na društvenim mrežama. Sreća je samo što se to nikad neće dogoditi.

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI