SEKRETUSA JELENA MACIC BI DA VODI DRZAVU A SRAMOTI SE NA TVITERU

Srpska opozicionarka “broj jedan” Jelena Maćić, šminkrka i miljenica Vuka Jeremića, već je dokazala nivo svoje svesti tvrdnjama da je Zemlja ravna ploča, ali zagovornica legalizacije droge izgleda ni na toj ravnoj ploči ne bi mela da se snađe. A htela bi da vodi državu?!

 

Jelena Mačić, šminkerka koja je postala pozata u rijalitiju, a potom i po zalaganju za vešanje političkih protivnika, ne krije ambicije da bi uz Vuka NATO Jeremića da vodi državu Srbiju.Samo, da bi neko vodio državu neophodno je barem elementarno zanje koje Maćićka, sasvim očigledno, nema.Jer, pokušavajući da ispadne pametna, pokazala je samo – “guščiju pamet”. Naime, vrla opozicionarka bahato je isprozivala ljude na Tviteru koji “ne znaju” geografiju, pa napisaa da je glavni grad Holandije Hag, a Australije Pert?!

 

Naravno, odmah je krenula prozivnvka na ovoj društenoj mreži, a jedan korisnik je šminkerki “genijalki” poručio:– Glavni grad Holandije jeste Amsterdam, a sedište Vlade je u Hagu. Glavni grad Australije je Kanbera.Verovatno još u mislima o legalizaciji droge koju je danas takođe vatreno zagovarala na društvenim mreama, Maćićka je čak pokazala da je nije nimalo sramota što nema pojma, pa je krenula da se raspravlja. Bez znanja i argumenata, naravno:

– Pert je lapsus, ali Amsterdam? Teško.

 

Istina, Jelena, teško. Teško je poveroati da si pri zdravoj pameti, kad ti nije palo na um da makar proveriš na internetu. Ne bi ispala baš toliko glupa. Ali ipak jesi. I to je tvoje pravo. Ali, da ti vodiš ovu državu? Ne teško. NIKAKO!

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI