SASA RADULOVIC SKROZ POLUDEO: HOCE KRVAVO PROLECE

RADULOVIĆ HOĆE RAT! Ovo je konkretan dokaz da lider DJB SPREMA VELIKO ZLO!
Novinar Tomislav Lovreković, kritičar vlasti koji se čak na TV pojavljivao u majci “Vučiću, pederu!”, kaže da ga je Saša Radulović prošle nedelje na tajnom sastanku vrbovao za krvave sukobe u Beogradu!?! Rekao mi je da na proleće vlast mora da padne po svaku cenu, ističe Lovreković

Lider “Dosta je bilo” Saša Radulović sprema se za nasilno preuzimanje vlasti u Srbiji! Radulović najozbiljnije razrađuje planove da za nekoliko meseci, na proleće naredne godine, izazove krvave sukobe u centru Beograda!

Ovo kaže poznati novosadski novinar Tomislav Lovreković, koji tvrdi da ga je Radulović prošle nedelje i lično vrbovao da mu se pridruži u organizovanju nasilne pobune!

Već prave haos
Ponašanje poslanika DJB u Skupštini, gde psuju političke protivnike i pokušavaju da izazovu sukobe, ukazuje da su već počeli da ruše političku stabilnost”
Milenko Jovanov, potpredsednik SNS

“Antirežimske snage”

Lovreković, inače veliki kritičar vlasti koji se “proslavio” kada se oktobra 2015. na TV pojavio u majici sa natpisom “Vučiću, pederu”, kaže da ga je Radulović prošle nedelje na tajnom sastanku lično pozvao da učestvuje u izazivanju haosa. Prema njegovim rečima, Radulović mu je doslovce rekao: Na proleće vlast mora da padne po svaku cenu!

Kako tvrdi Lovreković, Radulović ga je prvi put kontaktirao krajem septembra, a pre desetak dana su se sreli u kafiću na Novom Beogradu.

Prvi sam govorio o “ukrajinskom scenariju” i tome da NATO i Zapad preko kriminalnih organizacija žele da kartelizuju Srbiju i slome poslednje ostatke njenog suvereniteta. Borba protiv toga je ključna.

– Radulović mi je tada doslovce rekao da na proleće, uz pomoć iz inostranstva, kreće velika ofanziva i da režim mora pasti po svaku cenu! Na moje pitanje da li to “po svaku cenu” znači i organizovani haos, nerede, ubistva i probleme na ulici, Radulović je klimnuo glavom, indirektno je potvrdio, ipak izbegavajući konkretan odgovor… – prenosi Lovreković, dodajući da je Radulovićevu ponudu odbio jer je “protiv Vučića, ali ne i protiv Srbije”.

– Raduloviću sam rekao da ne mogu biti na istoj liniji s onima koji direktive, umesto iz svoje savesti i od svog naroda, dobijaju od ambasadora Skota i Devenporta. Ne slažem se sa Vučićevim potezima, to svi znaju, ali ne mogu biti protiv Srbije samo zato što to odgovara interesima stranaca koji priželjkuju haos na Balkanu. Radulović mi je u razgovoru, onako usput, pomenuo i da ima podršku ombudsmana Saše Jankovića, nekih glumaca, novinara, javnih ličnosti, sportista… – prenosi Lovreković. Na pitanje kako je Radulović reagovao kada je odbio njegovu ‘nepristojnu ponudu’, on odgovara:

Stanković: Nervoza i frustracije

Analitičar Dejan Vuk Stanković ocenjuje da je sve ovo “proizvod političke nervoze i frustracije opozicije”.
– Moguće je da će na proleće 2017. pribeći isprobanoj matrici i žaliti se na regularnost predsedničkih izbora. Ne bi me iznenadilo ni da pokušaju sa izazivanjem građanske neposlušnosti i protestima. Međutim, za to nemaju kritičnu masu u narodu… Kao što vidimo, i ona “žuta patka” se potpuno izduvala iako su u nju uloženi milioni. Ako čekaju podršku sa Zapada kao što je Koštunica imao 2000. godine, od toga nema ništa jer Vučić nije Milošević – zaključuje Stanković.

– Pa nije mu bilo pravo. Izgleda da je očekivao da ću oduševljeno pristati da od Srbije pravim Libiju… Dugo sam razmišljao da li ovo da ispričam za novine i evo morao sam sve da kažem. Narod u Srbiji mora da zna kakav je čovek i na šta je sve spreman taj Radulović! 

Nasilni planovi

Saša Radulović nije juče želeo da komentariše naša saznanja. Na drugoj strani, potpredsednik SNS Milenko Jovanov upozorava da mnogima u Srbiji i svetu ne odgovara to što Vučić stvara stabilnu državu.

– Iz sumanutog ponašanja poslanika Radulovićevog DJB u Skupštini, gde pljuju i psuju političke protivnike i pokušavaju da izazovu incidente i fizičke sukobe, jasno je da oni imaju planove koji uključuju i nasilje. Ipak, konačnu reč u Srbiji, na Radulovićevu žalost, daje narod i niko drugi – podvlači Jovanov.

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI