SASA RADULOVIC LAZE NAROD. IMA VELIKO BOGATSTVO

Iako Saša Radulović, lider pokreta Dosta je bilo, u javnosti pokušava da se predstavi kao skroman političar koga nema pas za šta da ujede, situacija je zapravo znatno drugačija. Kako nas portal saznaje,njegova supruga Tatjana je od 2014. godine i vlasnica poslovnog prostora u luksuznom delu Vračara.

Naime, u poreskoj prijavi imovine  vidi se da je Sašina supruga Tatjana Radulović marta 2014. godine prijavila vlasništvo nad 34 kvadrata poslovnog prostora, i to kao fizičko lice. Taj poslovni prostor nalazi se u samom srcu prestonice,u ul. Svetozara Markovića na Vračaru,u poslovnoj zgradi, a tržišna vrednost ovog objekta je te godine bila 1,52 miliona dinara.

Međutim, ovo nije jedina njegova firma. Nekadašnji ministar privrede Radulović je bio vlasnik nekoliko preduzeća, i to firme “Eurobusiness Services”, čiji je Radulović suosnivač, u kojoj je njegova supruga većinski suvlasnik, sa udelom od 60 odsto, dok je ostatak u vlasništvu njihove druge kompanije “Emarket Capital”. U toj firmi Radulović je bio većinski suvlasnik do septembra 2013. godine,kada je seo u fotelju ministra privrede i preneo sve upravo na suprugu.

Dragomir Anđelković, politički analitičar, smatra da državni organi mnogo ozbiljnije moraju da provere odakle funkcionerimaimovina.

– Ako je Radulović bio stečajni upravnik, u čitavom nizu čudnih slučajeva koji nisu do kraja razjašnjeni, a paralelno je njegova imovina rasla, toje ozbiljno pitanje za nadležne državne organe – istakao je on.

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI