SASA K. 45 UHAPSEN POSLE SENLUCENJA NA NOVOM BEOGRADU

Osumnjičenom Saši S. (45), koji je posle 20 sati skrivanja uhapšen u bloku 45 u Novom Beogradu, određen je pritvor od 48 sati. Uhapšeni je iza sebe u zgradi ostavio tri pištolja i uspeo je da se presvuče. Utvrđeno je da se krio u stanu na 12. spratu zgrade, a pored njega priveden je i muškarac osumnjičen da mu je pomagao u skrivanju

Naoružani muškarac je uhapšen iza solitera u Bloku 45, a saznajemo da se radi o Aleksandru Stojanoviću(44), zvanom Pile. Osuđivan je zbog pljačke na 5,5 godina zatvora, i nedavno je došao iz Brazila.

Nakon hapšenja, forenzičari su obavili uviđaj u dva stana na 12. spratu solitera. U jednom od ta dva stana se, kako saznajemo na licu mesta, krio osumnjičeni revolveraš.

Policija tvrdi da je Stanojević u četvrtak uveče u zgradu ušao u svetloj majici, a uhapšen je u crnoj, što je  bio još jedan od razloga da se veruje da je imao pomagača.Prema nezvaničnim informacijama, policija u civilu je iz zgrade izvela i muškarca za kojeg se sumnja da je pomagao revolverašu.

U stanu u Ulici Jurija Gagarina 241 su pronađeni njegovi tragovi i tri pištolja sa otiscima. U automobilu koji je prethodne večeri ostavio ispred zgrade pronađena su dva pištolja.

Uhapšeni je od ranije poznat policiji i ima krivični dosije zbog krađe i razbojništva.

Aleksandar Stanojević je četvrtak uleteo u zgradu u Jurija Gagarina pošto je pucao iz BMW-a u pokretu i automobilom udarao u druga vozila u Jurija Gagarina na Novom Beogradu. Četiri automobila su tom prilikom oštećena, ali na svi sreću niko nije povređen u napadu.

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI