SASA JANKOVIC PODRZAVA VREDJANJE PREDSEDNIKA VUCICA

Propali dosovski kandidat Saša Janković podržo je danas na Tviteru svog pulena Sergeja Trifunovića koji je pre dva dana na toj društvenoj mreži prostački izvređao predednika Srbije Aleksandra Vučića
 

Janković je na Tviteru podeli tekst sa jednog internet portala u kome Trifunović objašnjava zašto je prostački izvređao predsednika Vučića rečia da će “pišati po njegovom grobu”.– Zašto je Sergej Trifunović veliki, ne samo glumac: “O dnovinarstvu” – napisao je Janković, pridružujući se tako uvredama koje je Trifunović uputio Vučiću.

Podsetimo, Trifunović je izvređao Vučića, reagujući na est da zbog zastarelosti postupka niko neće odgovarati za smrt malog Alekse Jankoića, iako Dragana Janković, majka nesrećnog dečaka, u ispovesti za Blic jasno kaže da su propusti u radu Osnovne škole “Sreten Mladenović Mika” u Nišu utvrđeni tek nakon što su se u decembru prošle godine obratili tadašnjem predsediku Vlade Aleksandru Vučiću.– O kom bre ti BDP-u pričaš? O kom privrednom rastu i kojoj borbi protiv kriminala? Pišaću na vaše grobove – napisao je Trifunović na Tviteru, nedvosmisleno aludirajući na predsenika Vučića.

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI