Saša Janković ljut na “Danas” jer mu smanjuje šanse na izborima!

Dosovski kandidat za predsednika Srbije Saša Janković ne može da se pomiri sa činjenicom da mu je popularnost među biračima sve slabija kako se bliži 2. april. Jankovićeva panika je toliko uzela maha da je na Tviteru napao i njemu omiljeni “Danas”, zato što su te novine objavile da mu je rejting niži od 10 odsto!
 

Janković je objavio tvit sa skeniranom stranicom iz “Danasa” na kojoj se navodi prosečan rejting kandidata na predsedničkim izborima izveden na osnovu istraživanja više različitih agencija.

Dosovski kandidat je zaokružio po njemu netačnu cifru “9,5%” i pored nje napisao 11,9% koliko on veruje da će dobiti glasova. Posebno ga je izgleda uvredio naslov teksta: “Jeremić i Janković u proseku izjednačeni”, pa je uputio poruku “Danasu”:

– Dragi Danas. neka im je prosto i ovaj put!

Podsetimo, kako je Informer već pisao, Saša Janković je doživeo pravi šok pre nekoliko dana posle predizborne tribine u Kikindi pošto su mu najbliži saradnici pokazali istraživanja prema kojima trenutno ima manje od deset odsto podrške!

Vest o neočekivano niskom rejtingu, tvrde naši izvori, toliko je pogodila Jankovića da je povraćao od muke na putu od Kikinde do Beograda!

Bivši ombudsman, dodaju upućeni, potpuno je razočaran svojim šansama na izborima, pa je čak saradnicima više puta rekao da bi možda najbolje bilo da se povuče iz izborne trke (!?!).

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI