SASA JANKOVIC: BELI RADI ZA VUCICA

Lider PSG Saša Janković zabranio aradnicima svaki kontakt sa Lukom Maksimovićem zvanim Ljubiša Preletačević Beli jer on, navodno, radi za tajnu policiju! Zadatak Belog je da opozicija izgubi beogradske izbore, rekao Janković svoim ljudima

Propali dosovski predsednički kandidat i lider Pokreta slobodnih građana (PSG) Saša Janković optužio je komičara Luku Maksimovića, poznatijeg kao Ljubiš Preletačević Beli, da tajno radi za Aleksandra Vučića!Kako tvrde Jankovićevi bliski saradnici, on je u četvrtak uveče na neformalnom sastanku rukovodstva PSG rekao da Beli sasvim sigurno radi za Vučića i njegovu ajnu policiju!?!

Gubi tle pod nogamaJanković, kako saznajemo, tvrdi da je Beli tajni Vučićev projekat koji služi samo da se opoziciji oduzmu glasovi!

– Saša više nikome ne veruje! Sada je ubeđen, tvrdi da ima neoborive dokaze da je i Beli zapravo Vučićev čovek. Prema njegovim rečima, Beli ima zadatak da opozicija na proleće 2018. izgubi beogradske izbore. Svim funkcionerima PSG zat je strogo zabranjen bilo kakav kontakt sa Preletačevićem i njegovim saradnicima, a pre bilo kakvog komentara o njemu i njegovim aktivnostima mora da se konsultuje lično Janković… – prenosi naš izvr.Komičar Luka Maksimović alias Ljubiša Preletačević Beli, koji je na ovogodišnjim predsedničkim izborima dobio 9,5 odsto glasova, nije želeo da komentariše Jankovićeve optužbe.

Janković poziva na nasilje i sukobe

Saša Janković je, gostujući juče a CIA TV N1, praktično najavio novi 5. oktobar i nasilno preuzimanje vlasti.
– Verujem da se bez korišćenja prava na okupljanje, a to je osnovno ljudsko pravo, ne može srušiti Vučić. Mi moramo biti spremni da pobedimo Vučića na izborima bar za deset odsto razlike da bismo možda došli u situaciju da se svađamo oko jedan odsto zbog krađe, kao u vree Miloševića… I kad ga pobedimo, mi moramo biti spremni da tu pobedu odbranimo korišćenjem prava na okupljanje – rekao je Janković.

Sa druge strane, potpredsednik SNS Milenko Jovanov ocenjuje da je Jankovićev napad na Belog vrhunac njegove politike.– Janković će sutra da se svađa i sa drugim fiktivnim likovima, sa Pajom Patkom, sa Mikijem Mausom… Nije ni čudo šo mu je od svih onih koji su ga podržavali na predsedničkim izborima ostalo samo kuče. Verovatno bi i ono pobeglo, ali siroto ne može, nema gde… – kaže Jovanov.

Namerio se junak na junaka, što bi u šali rekli ozbiljni ljudi. Jad i beda.Sa njim se slaže i Dejan Vuk Stanković, koji ocenjuje Saša Janković postupa krajnje nepromišljeno.– Saša Janković pada i gubi podršku na dnevnom nivou. On mora nešto brzo da smisli, pa je zato jako nervozan i svašta priča. Prvo je otpisao Demokratsku stranku, sad napada Belg. Na kraju neće proći baš najbolje… – smatra Stanković.

“Američko čedo”

Lider “Zavetnika” Stefan Stamenkovski ocenjuje da je ovaj Jankovićev potez smišljen jer time pokušava da skloni sa puta one koji mu uzimaju glasove– Očigledno je da se formira novi DOS, a Saša Janković i Boško Obradović sve one koji ne žele da saučestvuju u tome etiketiraju kao Vučićevu opoziciju. Ne pratim rad Belog Preletačevića, ali ako je neko nečiji projekat, onda je to Janković, koji je političko čedo američke ambasade – zaključuje Stamenkovski.

Vučić: Jankovića zanima samo fotelja, a mi radimo i gradimo

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić istaao je juče u Vladičinom Hanu da neće da se bavi raskolom u opoziciji, a posebno ga je zasmejalo pitanje kako komentariše poziv Saše Jankovića da mu mirno preda vlast.
Hoće li još večeras da mu predam vlast? Ili udi u Srbiji odlučuju i biraju vlast. Građani hoće one koji imaju rezultate, koji hoće da rade i grade, a ne one koji samo razmišljaju o foteljama. Različite snove mi sanjamo… Neće oni nikad da vladaju, neće im narod dati poverenje. Neće me oni sklanjati, ngo ću sam otići kad za to dođe vreme i predložiću naslednika koji će ih takođe pobediti na izborima… – naglasio je Vučić, koji je juče prisustvovao postavljanju 111. nosača na mostu Vrla kod Vladičinog Hana.

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI