Šarković Dejan poginuo u eksploziji automobila

U eksploziji automobila marke Opel Meriva u Ulici Milunke Savić 4 u Nišu, poginuo je Nišlija Šarković Dejan rođen 1978. godine koji je od ranije poznat policiji

 

Naime nastradali Šarković ima poduži dosije u policiji. Teretili su ga: za nanošenje teških trelesnih povreda, izazivanje opšte opasnosti, nasilničko ponašanje, nasilje u porodici, nedozvoljeno držanje oružja, nedavanje izdržavanja…  

Vlasnik vozila je Šarkovićeva supruga Aleksandra Šarković. Od delova raznetog automobila, oštećeno je i nekoliko vozila u blizini.

Prema prvim saznanjima eksplozija se dogodila unutar kola, tako da je Šarkoviću stradala desna strana tela. Glava i desna ruka su razneti, kao i krov vozila, koji je odleteo u vazduh.

Policija je izašla na teren kako bi izvršila uviđaj i tom prilikom je zatvorila ceo kvart. 

Eksplozija je bila snažna i uznemirila je stanovnike okolnih zgrada i kuća. Očevici kažu da je nastradali ušao u automobil i da je krenuo u rikverc, a ubrzo nakon toga se dogodila eksplozija.

Za mesec dana u Nišu je zapaljeno šest automobila, a poslednji u nizu je automobil zamenika načelnika Policijske uprave u Nišu Zorana Bogdanovića.

Među zapaljenim automobilima su i automobil zamenika gradonačelnika, kao i direktora Javnog komunalnog preduzeća “Tržnica”.

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI