SADA SI PAO NAJNIZE PAJTICU. PAJTIC VREDJAO VUCICEVOG SINA .

Mislili smo da nas u političkoj areni ništa više ne može iznenaditi. Navikli smo da se naši političari rukovode onom poznatom „cilj opravdava sredstvo“, ali je ovog puta granica i one poslednje pristojnosti pređena.

Lider demokrata Bojan Pajtić, u žaru političke borbe, napao je premijera Srbije Aleksandra Vučića ni manje ni više nego preko njegovog osamnaestogodišnjeg sina Danila!

– Istina je da ćemo direktora gimnazije u koju je išao sin gospodina Vučića birati za ministra prosvete – naveo je bez skrupula lider demokrata u Skupštini Srbije. Ovakav njegov gest izazvao je pravu buru u javnosti, ali Pajtićevo izvinjenje je izostalo.

Ksenija Vučić, otvorila je dušu i priznala kako je kao majka doživela ovaj napad na sina Danila.

– Osim što, naravno, ljudski, roditeljski boli činjenica da neko vaše dete ne doživljava kao ostalu decu, već kao sredstvo u političkoj borbi, što je, smatram ispod svakog nivoa ljudskosti, radi se i o presedanu za koji se iskreno nadam da neće postati praksa. Jer, ne radi se ovde samo o našoj deci, našem sinu – ne bih volela da to postane uobičajen način međustranačke komunikacije i zbog neke druge dece. Ovo ne sme da se ponovi, baš onako kako se ni do sada nikada nije događalo – kaže Ksenija. Ona skreće pažnju na činjenicu da do sada nijedno dete političara u Srbiji nije bilo sredstvo političke borbe.

– Nadam se da nijedno dete više neće ni biti sredstvo političke borbe – iskrena je ona.

Ksenija Vučić nije želela da se bavi onima koji su spremni na takve niske političke udarce.
– Što se tiče onih koji su sebi dozvolili da se posluže ovim, neću reći ni reč. Oni to rade mnogo bolje od mene. Zašto bih ih ja definisala, kada se svojim postupcima i rečima najbolje samodefinišu – završila je ona

Vučić: Pajtiću, sram te bilo!

Aleksandar Vučić, mandatar za sastav nove vlade, nije mogao da ostane nem na Pajtićevo pominjanje njegovog sina u skupštinskoj raspravi. – Spiskali ste srpske pare, milion evra našeg novca ste potrošili da biste dali ruševinu za hendikepiranu decu. Zato ste pominjali mog sina, zato vam moj sin smeta. Zaslužili ste mnogo teže i gore reči bi bile primerene za ono što ste uradili malopre – zaključio je Vučić.

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI