RAZGOVOR VUCIC – PUTIN 7-10-2017

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić danas je, u telefonskom razgovoru, čestitao jubilarni 65. rođendan predsedniku Ruske Federacie Vladimiru Putinu i poželeo mu dobro zdravlje, kao i politički uspeh, kako u rešavanju problema u svetu, tako i daljem unapređenju odnosa sa Repubikom Srbijom

Predsednik Putin je izrazio ličnu zahvalnost predsedniku Vučiću za unapređenje odnosa Ruske Federacije i Republike Srbije, ističe se u saopšteju predsednikove Službe za saradnju s medijima. 
Putin je naglasio da su međunarodne okolnosti takve da Srbija nije u jednostavnom položaju, ali da je uveren da će srpski narod, kao i uvek kroz svoju istoriju, pokazati svoj krakter, i pod vođstvom predsednika Vučića prevazići sve probleme.

– Siguran sam da će pod Vašim rukovodstvom Srbija i srpski narod ići samo napred – rekao je u telefonskom razgovoru predsednik Putin predsedniu Vučiću.
Dvojica predsednika dogovorili su se da u najskorije vreme kontaktiraju, sastanu se i nastave rad na povećanju obima saradnje Republike Srbije i Ruske Federacije u svim oblastima, dodaje se u saopštenju

 

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI