RAT U SPS : DIJANA VUKOMANOVIC REKLA TONCEVU DA JE LAZNI DOKTOR

Дијана Вукомановић оптужила Тончева да је Лажни Доктор сам Демагог, на јој није остао Дужан!
Рат у Табору социјалиста се наставља! Скандали сам Сукоби не престају да потресају СПС-а! Новица Тончев је Лажни Доктор сам Демагог, тврди Висока функционерка Те партије Дијана Вукомановић!

Она је жестоко узвратила на прозивке свог партијског друга Новице Тончева И успут му је дала два предлога како да помогне Социјлистичкој ПАРТИЈИ Србије, коју ових дана дрма Тешка финансијска криза.

– Ево два конкретна предлога за друга Тончева како да помогне нашој ПАРТИЈИ. Прво да испуни обећање које је прије годину дана дао На састанку председниłтва СПС-а да ће бити његова грађевинска фирма да поправи плафон у салону за састанке, да не прокишњава – предложила је она, а да то не буде све, свом партијском колеги је изнела још jedan предлог.

– Под број два – Да коначно докторира, јер је сам признао да се “погрешно” потписивао на изборној листи као доктор наука – додала је Вукомановићева, коју је Тончев је данас оптужио Да би без СПС-а-а била нико и ниста.

– Ја сам сам докторат сам имовину стекла пре уласка у политику, имам 24 године радног стажа, нисам члан ниједног управног или Надзорног одбора, Немам приватну фирму ја Нисам се обогатила на функцији – казала је висока функционерка СПС-а и додала да је на тај начин доказала да је прави представник партије.

Тиме доказујем да сам прави социјалиста, а не демагогијом и лажним представљањем, како то цине Појединци – закључила је Вукомановићева.

Док букти рат на релацији Дијана Вукомановић – Новица Тончев, остали функционери СПС-а цуте! У складу са чувеним стихом “Сви јунаци ником поникоше сам у Црну земљу погледаше”, нико од функционера с којима смо контактирали није Зелео ДА коментарише тврдње Новице Тончева да ће СПС да заврши горе него ДС.
Наиме, Тончев је је својој страначкој колегиници Дијани Вукомановић поручио да јој је странка дала Идентитет, функцију, посланичку плату и могућност да се слика и путује по свету. Високи функционер социјалиста је истакао да је сада Досло време да се СПС је спасава од банкрота.
– Иначе, суноврат ДС-а ће бити мачји кашаљ у односу на оно што ће се догодити Ус – упозорио је своје страначке колеге Тончев.

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI