RASIM LJAJIC: To oruzje je bilo namenjeno za atentat na PREMIJERA VUCICA

Oružje nađeno u sanducima u blizini porodicne kuće premijera Aleksandra Vučića ostavljeno je verovatno da bi bilo upotrebljeno, izjavio je danas potpredsednik Vlade i ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić navodeći da taj slučaj mora biti do kraja rasvetljen

Ljajić je na RTS-u rekao da je nađena bilo gde ovolika količina oružja, to mora biti predmet najsveobuhvatnije istrage.

– To oružje nije sakriveno da bi se mravi igrali sa njim, verovatno je sakriveno da bi se jednog dana protiv nekoga upotrebilo. Posebno ako se radi o tome da je oružje pronađeno u blizini porodične kuće premijera, to onda zaista mora biti signal za uzbunu za sve nadležne institucije, pre svega službe bezbednosti i policiju – kaže Ljajić.

Ministar navodi da moramo imati konačni epilog ove situacije kako bi se sprečila svaka relativizacija i improvizacija čitavog ovog slučaja.

Ovaj događaj, kaže Ljajić, mora da bude do kraja rasvetljen, da se vidi čije je oružje i protiv koga je bilo namenjeno.

– Ova zemlja je imala tragična iskustva sa takvim relativizacijama sličnih slučajeva i incidenata. Da se to ne bi dogodilo u ovom slučaju, zaista je neophodna najsveobuhvatnija istraga koja će rezultati i konačnim epilogom – zaključio je Ljajić.

Policija je juče u šumi u blizini porodične kuće premijera, po prijavi meštana Jajinaca, našla arsenal oružja u sanducima.

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI