RANJEN AZEM VLASI! Na njega pucano jutros u Prištini, NAPADAČ IDENTIFIKOVAN!

Kosovski advokat, nekadašnji prvi Titov omladinac, Azem Vlasi ranjen je jutros iz vatrenog oružja u blizini njegove kuće u Prištini. Vlasi je ranjen u rame, van životne opasnosti je i prevezen je u Urgentni centar


RTK prenosi da je Vlasi ranjen u ruku i da je van životne opasnosti. 

Kosovska policija potvrdila je da je pucano na Vlasija i da se incident dogodio oko jutros oko osam sati.

Vlasi je prebačen u Kliničko bolnički centar u Prištini, a motivi za napad na njega za sada su nepoznati. 

Njegova supruga Nadira Avdić Vlasi rekla je da je jedna osoba ranila Vlasija u rame i da se Azem nalazi u Urgentnom centru Kliničko-bolničkog centra Kosova, kao i da je van životne opasnosti.

– Jutros je kod nas došla jedna osoba koja je tražila da je Azem zastupa u nekom predmetu. Azem je rekao da on ne radi na tim predmetima i posle toga je došlo, kako sam mogla primetiti, do guranja, posle toga se čuo pucanj. Azem je ranjen u rame – kazala je Avdić Vlasi.

 Policija Kosova saopštila je danas da je identifikovana osoba koja je pucala na prištinskg advokata Azema Vlasija.

Azem Vlasi je u svesnom stanju i sada se priprema za operaciju, dodala je Nadira Avdić Vlasi.Policija je saopštila da je u toku intenzivna potraga za osobom koja je pucala u Vlasija.

Portparol Kosovske policije Baki Keljani potvrdio da je da je jutros u Prištini došlo do ulične pucnjavanje u kojoj je ranjen advokat Vlasi, preneli su mediji na albanskom jeziku.

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI