PUTINOV BRATSKI SAVET SRBIMA: Koristite rusko iskustvo – suprotstavite se “obojenim revolucijama”!

Vladajuća Jedinstvena Rusija (JR), partija aktuelnog predsednika Rusije Vladimira Putina, bratski je posavetovala Srbe ali i druge partnerske zemlje na Balkanu da koriste rusko iskustvo i odupru se pokušajima “obojenih revolucija”!


Visoki funkcioner te partije Sergej Železnjak, koji je jedan od Putinovih ljudi od poverenja, ocenio je da je u “bivšoj Jugoslaviji, kao i u Ukrajini i u mnogim drugim zemljama, dobro poznato ko i kako inicira ‘nenasilne proteste’ i do kakvih tragičnih događaja oni dovode – preneo je sajt JR.

Savršeno je jasno da sadašnja serija protesta u Beogradu u kojoj su kao ‘posmatrači’ učestvovali predstavnici Stejt departmenta, kao i niz protesta u Banjaluci i Makedoniji, imaju jasne priznake operacije destabilizacije situacije na Balkanu, koju sprovode spoljne sile – naveo je Železnjak

Naša država i partija imaju uspešno iskustvo borbe sa takvim pokušajima mešanja u naše unutrašnje stvari – rekao je Železnjak, dodajući da je Rusija posle masovnih protesta građana u Moskvi nakon parlamentarnih izbora 2011. godine donela niz ograničavajućih zakona.

On je ukazao da su ti zakoni uveli posebna pravila za NVO koje se “bave političkim radom i finansiraju se sredstvima iz inostranstva”.

Podsetimo, Informer je ako ne jedini, a ono sasvim sigurno prvi medij u Srbiji koji je raskrinkao zaveru zapadnih moćnika koji sa medijskim poslušnicima poput TV CIA N1 – prizivaju “balkansko proleće”.

U seriji tekstova o “Savamali”, poslednjoj u nizu lažnih afera koje su kreirane kako bi se urušila vlast u Srbiji, do gole kože ogulili smo ovu prljavu igru zapadnih centara moći.

Tako smo, da navedemo samo to kao primer, dokazali i pokazali da prerušeni u “šetače” na protestima učestvuju i Solomon Blek, specijalac Stejt departmenta za krizne situacije, i savetnik ambasadora Denis Ibišbegović.

Izjave Sergeja Železnjaka, Putinove desne ruke, samo su dodatni dokaz da zapadnjaci, Amerikanci pre svih, direktno ruše vlast u Srbiji!

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI