PUTINE IZVINITE, NISMO HTELI: Evo sta je pisalo u pismu kojeg je Erdogan poslao predsedniku Rusije!

Predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan poslao je pismo predsedniku Rusije Vladimiru Putinu u kojem je izrazio svoje saučešće i duboku žalost porodici poginulog ruskog pilota i iskoristio reč „izvinite“, saopštio je pres-sekretar predsednika Rusije Dmitrij Peskov
 

– Predsednik Turske je u poruci izrazio svoje saučešće i duboku žalost porodici poginulog ruskog pilota i rekao: ’Izvinite‘. Erdogan je izrazio duboku žalost povodom događaja i naglasio spremnost da uradi sve što je potrebno kako bi se uspostavili tradicionalni odnosi između Turske i Rusije- rekao je Peskov.

Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan je u svojoj poruci Vladimiru Putinu naveo da Turska ne želi da narušava odnose sa Rusijom i da je Moskva strateški partner Ankare, saopštio je Kremlj.

– U poruci se, između ostalog, navodi da je Rusija za Tursku prijatelj i strateški partner sa kojim turske vlasti ne žele da pokvare odnose- navodi se u saopštenju.

Predsednik Rusije Vladimir Putin dobio je pismo od svog turskog kolege Redžepa Tajipa Erdogana, koji je izrazio zainteresovanost za rešavanje situacije u vezi sa pogibijom ruskog pilota Su-24, izjavio je pres-sekretar predsednika Rusije Dmitrij Peskov.

– Predsednik Rusije Putin dobio je poruku od predsednika Turske Erdogana u kojoj je turski lider izrazio svoju zainteresovanost za rešavanje situacije u vezi sa pogibijom ruskog vojnog pilota- rekao je Peskov.

Erdogan je naglasio da Turska „nikad nije imala želju i nameru da obori avion koji je pripadao Ruskoj Federaciji“.

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI