PUCNJAVA NA AMERICKOM AERODROMU PET OSOBA UBIJENA DEVET RANJENO

(VIDEO) KRVAVA DRAMA NA HOLIVUDSKOM AERODROMU: Napadač u majci Ratova zvezda ubio najmanje pet osoba!

Usamljeni napadač otvorio je danas vatru na međunarodnom aerodromu Fort Loderdejl na Floridi i ubio najmanje pet osoba, pre nego što je odveden u pritvor,

 

21.14 – “Pet osoba je ubijeno, a osam ranjeno u incidentu”, saopštila je kancelarija lokalnog šerifa.  MSNBC prenosi, pozivajući se na svedoke, da izgleda da je napadač muškarac u 20-im godinama, koji je nosio majicu “Ratova zvezda”, a kojeg je policija upucala kada je pokušao da se ponovo ukrca. 

Očevidac Džon Šliker opisao je napadača kao “vitkog muškarca”, koji je direktno pucao na putnike dok su čekali prtljag. 

Pojedini putnici tvitovali su da su na aerodromu svi trčali, a drugi javljaju da je trebalo da napuste avion, ali da su ih zadržali unutra zbog pucnjave na aerodromu.

Iako su u prvim vestima isticali da je napadač ubijen, MSNBC javlja pozivajući se na neimenovane izvore iz policijeda je osumnjičeni napadač zadržan je u pritvoru…

Kako piše “Raša tudej“, nije jasno da li ima mrtvih. Ranije je javljeno da je upucano devet osoba i da su ih spasilačke službe označile kao “troje crveno, pet crno i jedan žuto“, što su oznake za one u kritičnom stanju, mrtve i lakše povređene.

Svi letovi su privremeno suspendovani zbog incidenta, prenosi “Vašington post”.

Takođe se vidi da su stotine ljudi ispred zgrade aerodroma koja je izgleda evakuisana, i kako stižu kola hitne pomoći i policajci, uključujući i specijalne jedinice.

 

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI