PROTESTI U VIRDZINIJI: PAO HELIKOPTER, DVOJE MRTVIH

Policijski helikopter, koji je prtio proteste i sukobe desničarskih grupa i kontramitingaša juče u Šarlotsvilu u američkoj državi Virdžiniji, sruio se u šumskoj oblasti. Tom prilikom poginule su dve osobe. Broj mrtvih u neredima se povećao na tri, a broj povređnih na 35
 

Na video-snimu vidi se dim iznad mesta na kojem se dogodila nesreća, prenosi Raša tudej pozivajući se na Si-Bi-Es.Kako su tom amričkom kanalu rkli svedoci, helikopter se srušio u šumi, a u vazduhu se osetio miris paljevine.Policija je zatvorila celu oblast, a na licu mesta nalazi se i vatrogasna jedinica.

Gradski menadžer Moris Džons izjavio je da je broj poginulih u neredima na protestu u Šarlotsvilu porastao na tri, a broj povređenih na 35.– Imao ljude koji su došli ovde kako bi izazvali zločin i haos i štetu koja je rezultirala sa tri smrtna slučaja u gradu Šačarskih grupa i antirasista koji su se okupili u gradu, jedan automobil uleteo je u grupu demonstranata pri čemu je došlo do žrtava.ozač automobila je uhapšen i nalazi se u pritvoru.Usledile su osude nasilja u tom američkom gradu, među kojima i osuda predsdnika Donalda Trampa.

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI