Pronadjen „mercedes“, vlasnika „pink taksija“

 Skoro tri meseca od kada je bez traga nestao suvlasnik „Pink taksija“ Miroslav Ranković (54), policija je pronašla njegov “mercedes”, ekskluzivno saznaje “nas portal”. Veštačenje ovog automobila možda će najzad odgonetnuti ili bar ukazati na neki trag koji bi pomogao da se rasvetli Rankovićeva sudbina.

Kako “nas portal” saznaje, Rankovićev “mercedes” pronađen je u naselju Miljakovac, parkiran u Borskoj ulici.
– Na njemu nije bilo tragova obijanja, a primećene su samo manje ogrebotine. Vozilo je paukom prevezeno na parking beogradske policije, gde će biti veštačeno – kaže izvor “nas portal” blizak istrazi.

Ranković je nestao 12. aprila kada se upravo tim automobilom odvezao u nepoznatom pravcu. Poslednji put je viđen u Učiteljskom naselju u svom „mercedesu“ sive boje, dok mu je telefon isključen oko 15.30. Policija od tada traga za njim, a pronalaženje automobila mogao bi da pomeri slučaj s mrtve tačke.

Inače, Ranković je oženjen sestrom Teodora Gaćeše, drugog suvlasnika „Pink taksija“, koji je ubijen prošle godine u Kozarčevoj ulici.

– Ranković je i nakon razvoda od njegove sestre ostao prijatelj sa Tedijem, zajedno su vodili posao. Gaćešin ubica nije pronađen i istraga u vezi s tim slučajem se još vodi. Gotovo na istom mestu na kojem je likvidiran Tedi, u utorak je nestao Ranković – dodaje naš izvor i navodi da policija i dalje veruje da je nestanak Rankovića povezan sa ubistvom Gaćeše.

Ranković nije oženjen, ali ima četvoro dece. Najmlađi sin ima 11 godina, a najstarija ćerka 26, i ona je prijavila policiji njegov nestanak.

Ubistvo Gaćeše

Gaćešu likvidirao profesionalac

Teodora Gaćešu je 2015. likvidirao profesionalni ubica, koji još nije otkriven, i to u blizini sedišta „Pink taksija“, nedaleko od mesta gde je nestao Ranković. Ranković je bio u blizini kad se to desilo i bio je na mestu zločina dok je policija obavljala uviđaj.

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI