PRONAĐENO TELO SLAVICE KOSTIĆ NESTALE U TRSTU: Bivši muž uhapšen zbog ubistva

TRST – Italijanska policija uhapsila je bivšeg muža Slavice Kostić, Srpkinje nestale u Trstu krajem aprila, zbog ubistva.

D. K. je u policiji priznao da je ubio bivšu ženu i telo sakrio na brdu na samoj granici između Slovenije i Italije, pišu italijanski mediji.

Podsetimo,Slavica Kostić (38), Srpkinja iz Kučeva koja već godinama u Trstu brine o jednom starijem bračnom paru, nestala je krajem aprila bez traga i glasa.

Slavica se po dolasku u Trst, odmah javila sinu, 17-godišnjoj ćerki Neveni i partneru Velji Tomiću kojima je u porukama rekla da je stigla u Trst i da ide na spavanje jer sutra ujutru rano ustaje za posao. Međutim, sutradan se nije pojavila kod bračnog para koji je negovala. Pošto se čitavog dana nije javila nikome, ni deci, ni nevenčanom suprugu Velji, ali ni rođacima, njen nestanak prijavljen je italijanskoj policiji.

Slavica Tomić više od decenije radi u Italiji, gde je svojevremeno podigla kuću s bivšim suprugom.

– Slavica je poslednji put onlajn bila na WhatsAppu u nedelju u 21.53, kada mi se javila. Sledećeg dana nije se pojavila na poslu, a u kući nije bilo njenih stvari – kaže njen nevenčani suprug Velja Tomić.

Tomić dodaje da je Slavičina ćerka iz prvog braka Nevena Manojlović u četvrtak otputovala u Trst, ali da mu je kazala da nema novih informacija o majci. Tomić, kao i Milada Trujić, Slavičina majka, sumnja da je sa njenim nestankom povezan Slavičin bivši suprug.

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI