Prijave protiv Vojvodine, Spartaka, lučanske Mladosti i Mačve

Sudijska komisija Fudbalskog saveza Srbije podnela je Disciplinskoj komisiji prjave protiv Vojvodine, Spartaka, lučanske Mladosti i Mačve, kao  protiv lica koja su ispred ovih klubova komentarisala suđenje, saznaje nas portal
 

Na sastanku koji je održan juče u Staroj Paovi do detalja su razmatrani mečevi zbog kojih su se pomenuti klubovi žalili na suđenje.Konkretno, reč je o utakmci 5. kola Vojvodina – Partizan (0:1), zbog koje je predsednik nadzornog odbor “lala” Dragoslav Vuković osuo paljbu po arbitru Miloradu Mažiću nazvavši ga čak “fudbalskim banditom”. Zatim je bilo reči o meču 4. kola Javor – Spartak, posle kojeg je predsednik Subotičana Dragan Simović okrivio ica Kralj, jer je posle utakmice 4. kola Mačva – Radnički (1:2) prozivao sudiju Maja Vujovića.

Što se Lučanaca tiče, trener Nead Milovanović pričao je da je utakmica 2. kola Radnički – Mladost odložena da ne bi bilo prenosa i da narod ne vidi kako će sudije da pokradu goste.Prema rečima našeg izvora, kazne neće biti teške, jer je prvi prekršaj u sezoni.- Disciplinska omisija je pooštrila pravilnik i ne znam precizno kakve će kazne biti, ali trebalo bi da budu samo finansijse. Sudijska komisija je, naravno, uzela u obzir mogućnost da su sudije zaista grešile. Snimci mečeva su pregledani pažljivo i na sve četiri utakmice nađen je pogrešno dosuđen jedan faul, koji nije uticao na rezultat.Klubovi se zapravo žale da bi izvršili pritisak zbog narednih mečeva, u nadi da će imati olakšice – poručio je naš izvr upućen u dešavanja.

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI