PRETNJA SRBIJI: BOSANSKI ISLAMISTI PALILI SRPSKU ZASTAVU (VIDEO)

(VIDEO) NOVA JEZIVA PRETNJA SRBIJI: Pogledajte kako bosanski islamisti PALE NAŠU ZASTAVU, pevaju i pucaju!
U pozadini se čuje pesma “Tigrovi Bosne”, islamističke organizacije koja sebe smatra vojskom Alahovom

Islamisti, iza kojih je zastava sa arapskim pismom, kao i zastava Armije BiH, maskirani su, u rukama imaju puške, a u jednom momentu čuje se i pucanj.

Za sada nije poznato kada je, i gde je snimak nastao, ali se pretpostavlja da je to negde u BiH, o čemu svedoči i pesma koja se čuje u pozadini, “Tigrovi Bosne”.

Tigrovi Bosne sebe smatraju vojskom Alahovom i bore se za islam, poručili su da se nikoga ne boje, da će se boriti sve do zadnjeg i da se smrti ne plaše.

Pogledajte jeziv snimak na kome pale zastavu Srbije:

Nije poznato kada je, i gde, video-snimak nastao, ali se pretpostavlja da je nacinjen u BiH, o cemu svedoci i pesma koja se čuje u pozadini. 

” U Bosni se miris širi, nigde lepše zemlje nema, budi hrabra Bosno moja, dušman opet zulum sprema. Poručuju braća svima, ne damo te dušmanima, dolazimo sa svih strana, da zgazimo tvog dušmana”, tekst je pesme. 

Dalje se u tekstu pesme se navodi da je “narod miran” dok ga seku “dušmanske sablje”.

“Ucvrsti nas, moj Alahu, odani smo Resulahu, braća spremna ko tigrovi, Bosno moja samo zovi, svi smo spremni na tekbire, da se naša srca smire, uz ezane s minareta, dolazimo s kraja sveta”, stihovi su pomenute pesme.

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI