Predrag Todorov (27) ubio Sašu Mihajlovića (36)

Predrag Todorov (27) ubio je ispred niškog kafića “Loko” bivšeg polcajca Sašu Mihajlovića (36).Čitav sukob je izbio jer je Todorov ranije udaio šamar Mihajlovićevoj devojci
 

Bivšeg pripadnika Žandarmerije Sašu Mihajlovića zvanog Butra (36) na Keju Kola srpskih setara u Nišu ubio je juče oko 4.30 Predrag Todorov (27), poznat i kao Peka Kartel. Sukob je izbio jer je Todorov pre izvesnog vremena Mihajlovićevoj devojci lupio šamarPrema rečima izvora bliskog istrazi, Todorov i Mihajlović se nikad nisu podnosili i bilo je pitanje vremena kad će njihova netrpeljivost esklirati.

Sukob u kafiću “Loko”

Kobne noći obojica su bili u kafiću “Loko”, na Keju Kola srpskih sestara. Mihajlović je prišao Todorovu i kazao mu da nisu rešili problem zbog šamaranja njegove devojke. Todrov je izašao iz kafića i poslao svog prijatelja da pozove Mihajlovića da i on izađe – priča naš sagovornik.

Todorov prošle godine ranio konobaricu

Predrag Todorov je novembra prošle godine pucao iz pištolja u “Kubo klubu” u Nišu i tom prilikom ranio šankerku K. S. (21), koja je zadobila povredu lista noge, kao i M. M. (46), kom je povređena peta Todorov je pobegao, ali je ubrzo uhapšen. Međutim, suđenje je čekao na slobodi.On dodaje da je bivši žandarm izašao ispred kafića, a Todorov, koji je inače sin brigadnog generala Vojske Srbije Ilije Todorova, ispalio je jedan hitac u vazduh.
Tada je Mihajlović rekao da ga se ne plaši i krenuo ka njemu. Todorov mu je odvratio: “Je l’ tako”, pa je ispalio pet hitaca u Mihajlovića i ubio ga – kaže on.

Hitna pomoć je odmah došla na mesto zločina i teško ranjenog mladića vozila u Urgentni centar, ali je on na putu podlegao povredama.
Nakon zločina, kako saznajemo,osumnjičeni Predrag Todorov je pobegao u Beograd, gde ima prebivalište. Policija je izdala poternicu za njim i sve patrole su se uključile u potragu.

Obojica imaju dosijee

Prema rečima našeg izvora iz policije, i osumnjičeni ubica i žrtva imaju debele dosijee.

Pucao iz malokalibarskog pištolja

Na mestu krvavog obračuna policija je pronašla pet čaura ispaljenih iz pištolja kalibra 7,65 milimetara. Ubijeni Mihajlović je zadobio pet prostrelnih rana grudno koša, trbuha i nogu. Mihajlović je pravosnažno osuđen na kaznu zatvora u trajanju od godinu i dva meseca jer je 2008. godine u alkoholisanom stanju izazvao saobraćajnu nezgodu u kojoj je teško povređen jedan Nišlija. Takođe, protiv njega su podnošene krivične prijave zbog ometanja službenog lica u obavljanju službene dužnosti, kao i zbog falsifikovanja novca – kau u policiji i dodaju:
Kriminalni dosije Todorova takođe je pozamašan. Protiv njega su podnošene prijave zbog oružja, nasilničkog ponašanja na sportskim priredbama, ugrožavanja javnog saobraćaja i izazivanja opšte opasnosti.

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI