POZAREVAC : Deda pedofil R. M. (63) seksualno zlostavljao unuke od cetiri i pet godina

POŽAREVAC: Deda pedofil (63) seksualno zlostavljao unuke od četiri i pet godina

Policija je u Požarevcu uhapsila R. M. (63) zbog osnovane sumnje da je seksualno zlostavljao svoje unuke, koje imaju četiri i pet godina  Policija je u Požarevcu uhapsila R. M. (63) zbog osnovane sumnje da je seksualno zlostavljao svoje unuke, koje imaju četiri i pet godina.

Kako saznajemo u tužilaštvu njemu je određeno policijsko zadržavanje od 48 sati zbog sumnje u izvršenje krivičnog dela nedozvoljene polne radnje.

. M. (63) iz Golupca kod Požarevca, koji je uhapšen zbog sumnje da je seksualno zlostavljao svoje dve unuke od pet i četiri godine, otkrila je ćerka koja ga je u kući zatekla spuštenih gaća pred zlostavljanim devojčicama, saznaje nas portal

Kako tvrdi naš izvor, uhapšenog R. M. (63) policiji je prijavila njegova ćerka nakon što je u kući zatekla stravičan prizor…

nas portal saznaje da je ćerka uhapšenog je ostavila svoje dve devojčice dedi na čuvanje, a kad je došla po njih zatekla je svog oca spuštenih gaća dok maloletne devojčice od pet i četiri godine pokušava da natera da ga oralno zadovolje.

POST UPDATED !!!!!!!!!!!!!!!!!!

POZAREVAC : PIJANA CERKA IZMISLILA DA JOJ JE OTAC SILOVAO CERKE

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI