PORUKA MADNINE SUPRUGE: Život sa tobom bio je bajka! #B92 #miloradmandic

POTRESNA PORUKA MADNINE SUPRUGE: Život sa tobom bio je bajka!
Supruga Milorada Mandića Mande Anastasija oprostila se emotivnom porukom od svog životnog saputnika sa kojim je provela 12 godina, sa kojim je, kako kaže, sve bilo kao u bajci

Zauvek tvoji
Mili naš, sada nam počinje stvarni život
Anastasija Mandić

Anja je svom Mikici sa sinom Andrijom uputila poslednje reči:

– Mili naš, sve do sada je bila bajka. Sada nam počinje stvarni život. Srećni smo što si bio naš a mi tvoji – navela je Anastasija u čitulji.

Glumica je u emisiji “Kao sav normalan svet” pre nekoliko godina ispričala kako su ona i Manda počeli da se zabavljaju. Bili su dobri prijatelji, a onda se rodila ljubav.

– Prvo smo se družili i putovali na pozorišna gostovanja. Tada je prekidao sa bivšom suprugom i u našim razgovorima posle njegovog razvoda rodilo se nešto iz tog prijateljstva. Tada smo shvatili da smo vrlo slični i da se volimo – otkrila je tada Anastasija.

Mandina supruga je objasnila da se nije zaljubila na prvi pogled, ali da joj je mnogo značilo to što je on voleo decu.

– Pre nego što sam ga upoznala, nije mi bio simpatičan. Ali me je razoružao jer je na probama uvek prednost davao kolegama. Mnogo mi se dopada i njegov odnos prema deci, jer sam ja dete razvedenih roditelja. Nema tu neke bajkovite priče: mi se sreli, pogledali… Očekivala sam da će nešto da me pukne, da se zaljubim, ali to je došlo zrelo – ispričala je glumica.

Mandina deca: Tata, hvala ti za bezbrižnost naših života

Deca Milorada Mandića Mande zahvalila su se ocu što im je pružio bezbrižno detinjstvo i što je za njih uvek bio najbolji na svetu. Sinovi Marko, Filip, Andrija i ćerka Marija kratkom porukom su se oprostili od Mande.
– Najvoljenijem tati, za svu ljubav, sreću, radost i bezbrižnost naših života, veliko hvala – napisala su Mandina deca u čitulji.

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI