Policija Arizone trazi serijskog ubicu: UBIO 7 A SUMNJA SE DA JE JOS NEKOLIKO

Policija američke države Arizone veruje da iza sedam ubistava vatrenim oružjem na području Finiksa stoji serijski ubica i poziva svedoke da se jave, nudeći nagradu od 30.000 dolara za informacije koje bi mogle da dovedu do hapšenja osumnjičenog.

– Neko zna ko je ovo uradio. Pozivamo građane da nas pozovu i pomognu nam da rešimo ove slučajeve, da obezbedimo pravdu žrtvama i njihovim porodicama i da sprečimo novo nasilje – navodi se u saopštenju šefa policije u Finiksu Džozef Janer, a prenela je agencija AFP.

Niz zločina u kome je sedam osoba ubijeno, a nekoliko je povređeno, započeo je u martu, kad je jedan 16-godišnjak ranjen iz vatrenog oružja dok je šetao ulicom.

monstrum iza rešetaka

Foto: Profimedia/ilustracija

Do 12. juna se desilo više sličnih incidenata, a na većinu žrtava koje su preminule pucano je tokom noći ispred njihovih kuća.

OTEO JOJ DETE PRED OČIMA! Majka unezverena jurila manijaka! (VIDEO)

Janer je naveo da detektivi pokušavaju da ustanove da li je isti serijski ubica povezan sa još nekoliko sličnih incidenata u Finiksu na početku godine.

OTAC I SIN SE 40 GODINA KRILI U DŽUNGLI! Prvi kontakt sa civilizacijom bio je ŠOKANTAN! (VIDEO)

Policija je na osnovu informacija koje je dobila od svedoka objavila crtež osumnjičenog, za kojeg veruju da je belac ili latinoamerikanac, star između 20 i 30 godina.

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI