POLICAJAC UBIJEN TOKOM INTERVANCIJE SPRECAVANJA PORODICNO NASILJE

POLICAJAC UBIJEN TOKOM INTERVANCIJE SPRECAVANJA PORODICNO NASILJE
Policajac umro je od povreda zadobijenih tokom intervencije zbog porodičnog nasilja, potvrdili su iz policije. Kako je navelo Ministarstvo unutrašnjih poslova Makedonije, policajac G. S. (36) preminuo je sinoć u bolnici u Kumanovu od povreda koje mu je nožem naneo E. B. (33) tokom policijske intervencije u kumanovskom naselju Sredorek.

U sprečavanju porodičnog nasilja učestovala su četiri policajca, a policija je intervenisala u 21.30 pošto je hitna medicinska pomoć prijavila slučaj. Prema navodima policije E. B. je pretukao majku i sestru, koje su prevezene na hirurško odeljenje kumanovske bolnice. Na mesto incidenta policija je prvo poslala dva policajca koji su ustanovili da se radi o agresivnoj osobi sa narušenim psihičkim zdravljem, nakon čega su upućena još dva.

E.B. je prvo gađao policajce staklenim predmetom kad su ušli u kuću, a preminuli policajac je povređen kada su se povlačili. Nakon što je povređeni policajac prebačen u kumanovsku bolnicu, policajci su savladali E.B. i priveli ga.

Prema lokalnim medijima E. B. koji je napao i nožem ubo policajca, imao je zdravstvene psihičke probleme i ranije se lečio u psihijatrijskoj bolnici Badrovci u Skoplju.

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI