PICKICA PUSTILA KRILA: Vlado Georgiev PRETI Vučićeviću glavnom uredniku Informera!

Pevač Vlado Georgiev, glavni promoter Saše Jankovića, posle javnog poziva na linč svih novinara koji se ne slažu sa stavovima njegovog kandidata, otvoreno je glavnom uredniku Informera Draganu J. Vučićeviću zapretio fizičkim nasiljem!

U seriji najstrašnijih poruka i uvreda na Tviteru Georgiev je, između ostalog, napisao:
“Vučićeviću, slušaj magarčino!!! Na tebe sam mislio da ćeš dobiti šamarčinu kad jednom budeš juče.”

Priziva neki novi linč
Pretežno pijani Vlado Georgiev bi najviše voleo da se vrati vreme kada je dvadeset dosovskih batinaša tuklo jednog Dragana Milanovića
Dragan J. Vučićević

U noći između nedelje i ponedeljka Georgiev je našem glavnom uredniku u više navrata upućivao najgore pretnje, psovke i uvrede (vidite slike).

Saša Janković i njegov izborni štab juče su odbili da se ograde od primitivnih pretnji Georgieva, a on sam je na sve naše pozive i poruke odgovorio novim uvredama na Tviteru.

Glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević rekao je juče da je Vlado Georgiev svojim pretnjama najviše rekao o sebi.

– Pretežno pijani Vlado Georgiev ovim je rekao sve o sebi i svom lideru Saši Jankoviću, koga tako zdušno podržava. Na pada mi na pamet da se s njim valjam u blatu. Očekujem od strukovnih udruženja da se oglase i da osude pozive Vlade Georgieva na linč novinara koji mu nisu po volji. On bi, izgleda, najviše voleo da se vrati vreme kada je dvadeset dosovskih batinaša tuklo jednog Dragana Milanovića… – upozorio je Vučićević.

Na drugoj strani, predsednica UNS Ljiljana Smajlović rekla je juče da to udruženje “osuđuje sve pretnje novinarima”.

– To, naravno, važi i za tvit Vlada Georgieva – poručila je Smajlovićeva, dok nam je Vukašin Obradović iz NUNS poručio da “ne želi da priča za Informer”!

Redakcija Informera je o pretnjama Vlada Georgieva obavestila i međunarodna novinarska udruženja.
JANKOVIĆEVI LJUDI SPREMNI NA VELIKO ZLO! Vlado Georgiev najavljuje linč novinara, Maćićka preti Vučiću “metkom u čelo”!

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI