Petar Arsić navijac FK RAD ubijen!

Petar Arsić (38), osuđivani razbojnik i pripadnik navijčke grupe FK Rad, ubijen je juče oko dva sata iza pooći hicem u čelo ispred kafića “3K” u ulici Vidikovački venac u Beogradu! 

 

Policija sumnja da ga je pištoljem ubio Strahinja Đ. (22), takođe navijač FK Rad, koji je u bekstvu! Najverovatniji motiv su neraščišćeni novčani računi!

Pucanj pred prijateljima

Kako saznajemo od izvora iz istrage, ubistvo se dogodilo posle kraće svađe između Petra i Strahinje, naočigled nekoliko očevidaca.- Svedoci su ispričali inspektorima tokom uviđaja da je Arsić pre ubistva sedeo u kafiću “3K” sa drugom. U jednom trenutku u kafić je ušao Strahinja sa svojim prijateljem – kaže naš izvor.Još nije utvrđeno da li je Strahinja tad došao u kafić tražeći

Dug

Svedoci su rekli da su Petar i Strahinja tokom svađe pominjali neki novacIzvor iz istrage

Arsića ili je slučajno naišao na njega, ali čim ga je primetio, izbila je svađa.- Svedoci su rekli da su Petar i Strahinja tokom svađe pominjali neki novac, a onda su obojica sa prijateljima izašli ispred kafića  navodi naš sagovornik, i dodaje da je žučna rasprava potom nastavljena i ispred lokala.- Ubrzo je došlo i do koškanja, a Strahinja se zatim malo odmakao od Petra, potegao pištolj “dugu devetku” i pucao mu pravo u čelo. Arsić je na mestu pao mrtav, a ubica i njegov drug su pobegli. Policija je objavila akciju “Vihor”, koja podrazumeva kontrolu svih vozila i objekata u okolini, ali Strahinja i njegov prijatelj nisu pronađeni – objašnjava sagovornik Informera.Strahinja, inače, živi na Vidikovcu, u istoj ulici u kojoj se dogodilo ubistvo. On je navijač FK Rad i bliski prijatelj vođe ove navijačke grupe Aleksandra Savkovića (27), koji je sredinom decembra prošle godine ubijen u tuči sa obezbeđenjem noćnog kluba “Naa” na Senjaku.

Prolaznici našli čauru i metak

Ispred kafića “3K”, gde je ubijen Petar Arsić, prolaznici su juče pronašli čauru i jedan neispaljeni metak.- Inspektori su tokom uviđaja, po noći, imali problema da pronađu čauru. na je pronađena slučajno tek kasnije, u toku dana, petnaestak metara od mesta ubistva. Naime, pretpostavlja se da se ubici posle prvog hica zaglavila čaura u pištolju i da je on bežeći pokušavao da osposobi oružje tako što ga je repetirao, pa je tad izbacio i jedan eispaljeni metak – objašnjava naš izvor.

Raspisana poternica

Što se Arsića tiče, on je dobro pozat policiji i imao je debeo kriminalni dosije.– Dva puta je bio osuđivan zbog razbojništava, a hapšen je i zbog teških krađa i nasilničkog ponašanja. U zatvoru je roveo ukupno pet godina. Za njim je bila raspisana policijska poternica zbog nasilničkog ponašanja i nanošenja povreda – kazao je naš izvor.

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI