PEDOFIL NAMAMIO DEVOJCICU U STAN, pa je pipkao, slikao i UCENJIVAO!

Kod pritvorenog Ljubiše Lazića (52) pronađeni mobilni telefon i memorijska kartica s fotografijama na kojima je nesrećna devojčica (14)

Ljubiša Lazić (52), rodom iz okoline Požarevca, uhapšen je zbog sumnje da je u svoj stan namamio 14-godišnju devojčicu iz Grocke, dodirivao je po intimnim delovima tela, fotografisao, a potom joj pretio da će slike objaviti ako ga ostavi!

Kod njega je pronađen mobilni telefon i memorijska kartica s fotografijama na kojima je nesrećna devojčica.

Prema našim informacijama, Lazić poslednjih 11 godina živi u Beogradu, a sa devojčicom je stupio u kontakt preko oglasa.

– Devojčicu je namamio u svoj stan. Dodirivao je po međunožju i to fotografisao i snimao telefonom. Tim snimcima ucenjivao je maloletnicu tako što joj je pretio da će fotografije objaviti ukoliko ga ostavi – rekao je izvor blizak istrazi.

Inače, Lazić je do pre godinu dana bio oženjen i ima dve odrasle ćerke od 29 i 23 godine.

Njegova bivša supruga, s kojom smo juče stupili u kontakt, kaže da je načula od prijatelja da Ljubiša ima problem, ali ne i kakav.

– Razveli smo se pre godinu dana i od tada nismo u kontaktu. Ako je to zaista uradio, nema opravdanja i treba da odgovara kao i svi oni kojima tako nešto uopšte padne na pamet. Stidim se i grozim, pogotovu zato što imam dve ćerke – rekla je šokirana žena.

Ona dodaje da nikad ništa čudno nije primetila kod bivšeg supruga.

– Razveli smo se mirno iz nekih drugih razloga. Nikad ne bih pomislila da bi bio u stanju da tako nešto uradi, imamo dve ćerke. Nikad ništa čudno nije uradio, da sam tako nešto primetila, verovatno odavno ne bismo bili zajedno – kaže žena.

Ljubiša Lazić uhapšen je na teritoriji opštine Grocka. Na jednoj od adresa komšinica nam je kazala da ne poznaje Lazića, ali da pošta stiže na njegovo ime.

– Vlasnik stana je otišao u vikendicu, a tog Lazića nikad nisam videla, ali računi dolaze na njegovo ime. Više puta zvali su me ljudi iz banke da provere da li on tu živi – rekla je komšinica.

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI