PAVLE JOVICEVIC ucenjivao devojku snimkom seksa, PA KO P*CKICA MOLIO ZA BLAZU KAZNU

Pavle Jovićević (38) iz Beograda, koji je skoro dve godine silovao jednu devojku (26) ucenjujući je snimkom njihovog seksa, zatražio je nagodbu sa Višim tužilaštvom kako bi dobio manju robiju!

Jovićević je uhapšen 9. novembra, a još na prvom saslušanju rekao je da je spreman da potpiše sporazum o priznanju krivice, jer mu u suprotnom preti do 10 godina zatvora!

Ima više žrtava?!

Izmučena devojka ispričala je policajcima da je, dok je odlazila u stan svog mučitelja, u njegovom laptopu videla veći broj snimaka seksa sa devojkama, zbog čega se pretpostavlja da ona nije bila jedina žrtva Pavla Jovićevića. U policiji su zato pozvali sve eventualne žrtve ovog manijaka da im se jave telefonom, na brojeve 011/279-7623 i 011/279-7543.

Neće na robiju

Međutim, u tužilaštvu su nam rekli da je to za sada samo njegova želja i da još nije bilo razgovora o nagodbi.

Jovićević dobro zna da ga čeka duga robija ako bude osuđen, pogotovo zato što je povratnik. Zato je tužioca odmah zamolio da razmisli o nagodbi – prenosi naš izvor iz tužilaštva.

On ističe da svako ima pravo da ponudi priznanje krivice, ali da to ni u kom slučaju ne znači da će to biti prihvaćeno.

Podsetimo, Jovićević je upoznao svoju žrtvu u junu 2015. u jednom poznatom beogradskom klubu i predstavio joj se kao menadžer. Lagao ju je da snabdeva pićem taj i još neke poznate beogradske klubove.

Celo veče ju je častio koktelima i kada je ona već bila pijana, namamio ju je u svoj stan i naterao da ga oralno zadovolji. Sve to je snimio svojim mobilnim telefonom.

Već narednog dana Jovićević je pozvao telefonom svoju žrtvu i rekao joj da od tog dana mora da mu bude na raspolaganju svaki put kad je njemu do seksa! Narednih 16 meseci bila mu je praktično seksualna robinja.

Nesrećna devojka je od stravične torture psihički popustila i završila na lečenju.

Ogroman strah

Izvor iz istrage kaže da je strah od manijaka bio ogroman.

U početku se plašila da se poveri čak i psihologu. Kasnije je ipak priznala šta je muči. Uz svesrdnu pomoć psihologa, devojka je smogla hrabrosti da se obrati policiji i prijavila je Jovićevića – saznao je Informer.

Jovićević je i ranije više puta hapšen zbog silovanja, otmice, ugrožavanja bezbednosti i bludnih radnji. On je, uprkos tome, samo jednom bio u zatvoru, 2009. godine, i to na godinu dana zbog protivprirodnog bluda.

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI