Pajtić na Brionima, Živković na brodu, Čeda na Mikonosu! KO J… GLUPI NAROD

Letovanje Saše Jankovića u Libanu samo je poslednji u nizu primera tajkunskog bahaćenja opozicionih lidera i liderčića za koje ekonomska kriza očigledno ne važi
 
BAŠ UŽIVAJU! Pajtić, Živković i JovanovićBivši lider DS Bojan Pajtić, predsednik Nove stranke Zoran Živković i šef LDP Čedomir Jovanović javno su se ovog leta pohvalili odmorom na egzotičnim destinacijama o kojima prosečan Srbin može samo da sanja.

Politička istorija i statistička greška
Građani su im već dali ocenu, imajući u vidu da su neki od njih već u političkoj istoriji, a drugi na nivou statističke greške
Branko Ružić, ministarPajtić tradicionalno svakog leta uživa na Hrvatskom primorju i to na Brionima, gde boravi i ovih dana. On se sam proteklog vikenda na Tviteru pohvalio slikama iz Hrvatske sve usput obmanjujući narod da je letovanje platio od novca koji je dobio po osnovu sudske tužbe protiv Informera.

– Dobio sam tužbu zbog kleveta i pozvao ljude na Tviteru da glasaju da li da od tog novca zaista, po prvi put, odem u hotel na Brione. Budući da je i sudski utvrđeno da sam u pravu, ispunjavam želju pratilaca sa Tvitera – naveo je Pajtić, odbijajući da objasni kako je sa 100.000 dinara (oko 800 evra), koliko mu je isplatio Informer, otišao na Brione, gde noć u najjeftinijoj hotelskoj sobi košta čak 200 evra.Na drugoj strani, bivši premijer Zoran Živković se početkom avgusta na svom Tviteru pohvalio provodom na Crnogorskom primorju, gde je upravljao turističkim brodićem, a Čedomir Jovanović je i ovoga leta otišao na Mikonos, mondensko grčko ostrvo koje važi za najskuplje na Mediteranu.

Komentarišući bahate opozicionare, ministar za lokalnu samoupravu Branko Ružić kaže da su oni dužni da javnosti objasne odakle im pare.– Nije u sferi mog interesovanja gde ko privatno boravi leti ili zimi, ali jeste jako važno za građane i građanke Srbije utvrditi efekte njihovog dugogodišnjeg bavljenja politikom. Doduše, građani su im dali sasvim razumnu ocenu, imajući u vidu da su neki od njih već u političkoj istoriji, a drugi na nivou statističke greške u više izbornih ciklusa – zaključuje Ružić.

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI