PAJTIC I JESIC RATUJU NA TVITERU! Zuti nacisto prolupali, svadjaju se na drustvenim mrezama!

PAJTIĆ I JEŠIĆ RATUJU NA TVITERU! Žuti načisto prolupali, svađaju se na društvenim mrežama!
Predsednik i potpredsednik DS Bojan Pajtić i Goran Ješić pokačili se javno, na društvenoj mreži! * Ješić napao Pajtića jer ćuti o pljački 60.000 evra iz stranačke kase

Bojan Pajtić i Goran Ješić, predsednik i potpredsednik DS, javno su tokom vikenda zaratili na Tviteru zbog afere u kojoj je Ješić osumnjičen za krađu 60.000 evra iz stranačke kase!

Informer je još u četvrtak objavio da je direktor DS Amir Bislimi na stranačkom sastanku osumnjičio Ješića da je keš za kampanju koji je dobio od četvorice tajkuna strpao u svoj džep.

Žuti oposumi

Ovo je očigledno jako zabolelo Ješića, pa je pred desetinama hiljada pratilaca na ovoj društvenoj mreži zatražio od Pajtića da se konačno oglasi ovom povodom.

“Bojane, valjda se nećemo praviti mrtvi i zakazaćeš sednicu Predsedništva ove nedelje da se razjasne stvari!?! Ili previše očekujem!?”, napisao je Ješić, na šta mu je stranački šef odmah ironično odgovorio:

“Izgubio moj broj telefona, potpredsedniče?”, napisao je Pajić i kritikovao Ješića zato što stranačke stvari iznosi u javnost.

To je, međutim, tek razjarilo Ješića, koji je, iznerviran, brže-bolje dodao:

Primitivno bankrot preduzeće

Rukovodstvo DS je stranku uvek doživljavalo kao profitno preduzeće. Pošto im je firma u bankrotu, spuštaju se na najprimitivniji nivo

Dragomir Anđelković, analitičar

“Četiri dana svinjarije po tabloidima i reakcija je čuđenje! Ovo je verovatno pozitivan odgovor!”

Pajtić je ostao hladnokrvan, ponovivši samo “Gorane, imaš moj broj.”

Tragikomična rasprava dvojice funkcionera DS, u koju su se uključili i brojni tviteraši i “žuti botovi”, pokušavajući da smire strasti, završila se Ješićevim priznanjem da se na kraju ipak čuo s Pajtićem.
“Samo očekujem kada se danima iznose tako strašne stvari, i to od ljudi iz DS, da organi stranke nešto preduzmu! Čuli smo se Bojan Pajtić i ja”, zaključio je polemiku potpredsednik DS.

Ni Pajtić ni Ješić juče nisu želeli da nam objasne zašto se svađaju u javnosti i šta se tačno događa u DS. Od brojnih demokrata koje smo upitali šta misle o prepirkama stranačkog vrha na Tviteru oglasio se samo predsednik vojvođanskog DS Miroslav Vasin.

Kod nas se izgubila podela na privatnu i javnu komunikaciju, pa zato na Tviteru ima svašta. Posle loših rezultata na izborima, stranke se trude da “očiste svoju kuću”, samo je pogrešno što to demokrate rade javno.

– Ne razumem da se očekuje od mene da za medije komentarišem odnose u svojoj stranci. To je naša unutrašnja stvar i takve stvari postoje u svim strankama iako je, očigledno, samo DS interesantan – izjavio je Vasin.

Direktor agencije “Ipsos” Srđan Bogosavljević smatra da demokrate ovim šalju veoma lošu poruku.

– Političke svađe i teške reči u javnosti imaju smisla samo ako dolaze iz suprotstavljenih stranaka. Ali ako su to političari koji pretenduju na isto biračko telo, ili još gore, ako su iz iste stranke, nema govora da to može da im donese bilo šta dobro – napominje Bogosavljević.

Briga ih za DS

Analitičar Dragomir Anđelković ocenjuje da ovakvo ponašanje vrha DS samo pokazuje da njima nije ni stalo do ugleda stranke.

– Rukovodstvo DS je stranku uvek doživljavalo kao profitno preduzeće, a ne kroz ideologiju. Sad kad im je “firma” u bankrotu, oni se spuštaju na najprimitivniji nivo i svađaju se naočigled javnosti. Idu iz afere u aferu, odnosno iz greške u grešku. Ješić verovatno želi da pred stranačke izbore kompromituje Pajtića, i to pred svima, ne shvatajući da će ih takvo ponašanje dovesti do ruba propasti – zaključuje Anđelković.

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI