Oteo dve devojke i silovao ih u automobilu! uhapsen posle potere

Čačanin G. R. (21) presreo dve 18-godišnje devojke u Vujetincima, naterao ih da uđu u auto, pa ih preteći nožem prisilio da ga oralno zadovolje
 

Monstrum je sedeo na zadnjem sedištu i terao jednu po jednu da ga zadovoljavaju
Izvor iz istrage

Čačanin G. R. (21) uhapšen je u noći između nedelje i ponedeljka nakon što je nožem primorao dve 18-godišnje devojke da ga oralno zadovolje u njegovom automobilu!

Manijak je, preteći nožem, oteo devojke u selu Vujetinci, naterao ih da uđu u njegov automobil, ali one su nakon stravične torture uspele da pobegnu i pozovu policiju. Usledila je višesatna filmska potraga za monstrumom i on je konačno dolijao na Ibarskoj magistrali kod Mrčajevaca.

Izvor iz istrage kaže da je jedna devojka iz Trbušana, a druga iz Ljubića, a u nedelju uveče bile su u Vujetincima u poseti kod rođaka jedne od njih.

– Šetale su uveče seoskim putem kada je mladić naišao autom i naterao ih da uđu u kola. Odvezao ih je u udaljeni deo sela i, pod pretnjom nožem, prisilio ih da ga oralno zadovolje. On je potom, kako su devojke rekle, popušio džoint i zaspao, a njih dve su iskoristile priliku i pobegle – kaže naš izvor.

Pljačkao i silovao u Sopotu

Beogradska policija je uhapsila državljanina Bosne i Hercegovine I. Š. (29) zbog sumnje da je u Sopotu silovao jednu ženu i opljačkao drugu.
I. Š., koji je neprijavljeno živeo u Beogradu, provalio je u kuću u kojoj su živele dve žene. Obe ih je vezao, a zatim je jednu silovao, a drugu opljačkao. Policija sumnja da je uhapšeni izvršio i više krađa i razbojništvo i poziva građane da se, ako ga prepoznaju na fotografiji, jave Policijskoj upravi za grad Beograd na broj telefona 011/279-76-23.

Devojke su po mrkloj noći bežale kroz šumu, po terenu koji im je potpuno nepoznat. Bile su preplašene jer nisu znale gde se nalaze, ali su posle izvesnog vremena pronašle atarski put, kojim su oko tri sata po ponoći izašle na glavnu seosku saobraćajnicu.

U međuvremenu su pozvale policiju, koja je brzo stigla u to brdsko selo, dvadesetak kilometara udaljeno od Čačka.

– Napadač nije odmah pronađen na lokaciji koja je bila navedena u prijavi. Nekoliko sati je interventna jedinica patrolirala ovim selom pokušavajući da ga pronađe, medutim, uhvaćen je tek u ranim jutarnjim satima. Osumnjičeni je za to vreme vozio po atarskim putevima izbegavajući poteru, a uhvaćen je tek kada se iz planinskog sela spustio na Ibarsku magistralu. Saobraćajna policija je postavila blokadu na skretanju sa magistrale u selo – kaže naš sagovornik.

Manijak je u policiji priznao zločin
– Do detalja je ispričao kako se iživljavao nad devojkama. Prema njegovim rečima, on je sedeo na zadnjem sedištu i pod pretnjom je terao jednu po jednu da ga zadovoljavaju. Pravdao se da je bio mortus pijan i da je konstantno pio prethodna dva dana. Iskaz je dao u prisustvu branioca – naveo je naš izvor iz istrage i dodao da je uhapšenom određeno zadržavanje.

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI