OSVETIO SE ZA 1999! Srbin usred Ciriha pretukao NATO pilota koji je bombardovao Srbiju!

Rade Stančić u kafiću u centru Ciriha prebio Engleza, bivšeg NATO pilota, koji se hvalio kako je bombardovao ‘jebene Srbe’ 1999. Sad kad se pogledaš u ogledalo, setićeš se Srba, rekao mu je Stančić

Rade Stančić, rodom iz Loznice, juče ujutru je u švajcarskom gradu Cirihu brutalno pretukao engleskog pilota u jednom kafiću, jer ga je čuo kako za susednim stolom s ponosom priča da je bombardovao Srbiju 1999. godine! Nakon što ga je dobro naučio pameti, Stančić mu je rekao: “Od sada kad god se pogledaš u ogledalo, setićeš se Srba koje si ubijao!”
Ubrzo nakon toga Stančić je napustio Švajcarsku.

Psovao žrtve

Počeo je šakama da bije Engleza, a onda je zgrabio staklenu posudu za šećer, pa ga je i njome izudarao u glavu

Očevidac incidenta

Kako saznajemo od našeg gastarbajtera iz Ciriha, koji je prisustvovao incidentu u centru Ciriha, Rade je sa jednim prijateljem iz BiH sedeo za stolom i razgovarao o poslu.

– Englez je za susednim stolom sedeo sa jednim lokalnim političarem iz Ciriha, razgovarali su o svemu i svačemu. U jednom trenutku Englez je kazao da je bio vojni pilot, a njegov prijatelj ga je upitao da li je učestvovao u nekim ratnim operacijama – navodi naš sagovornik.

Maliciozni Englez je, kaže on, s ponosom pričao kako je 1999. bombardovao “jebene Srbe”.
U tom trenutku Rade i njegov drugar su prestali da pričaju, jer mu se učinilo da Englez pored njega pominje Srbe i 1999. godinu. Pre toga su bili nasmejani jer su dogovarali neki posao oko posete nekih srpskih pevača koje su hteli da dovedu u Švajcarsku. Međutim, Rade je zaćutao kad je čuo šta priča Englez i načuljio uši – priča on.

NATO ubio 2.500 ljudi u Srbiji

NATO je u proleće 1999. godine punih 78 dana besomučno zasipao bombama Srbiju. Konačan broj žrtava zvanično nije saopšten, a procenjuje se da ih je bilo oko 2.500 poginulih i oko 6.000 ranjenih. Teško su oštećeni infrastruktura, privredni objekti, škole, zdravstvene ustanove, medijske kuće, spomenici kulture, crkve i manastiri. Procene štete koju je imala SRJ kreću se od 30 do čak 100 milijardi dolara.

Zatim je Stančić ustao i krenuo ka Englezu i njegovom prijatelju.
Lepo mu se obratio, ljubazno. Izvinio se i rekao da je slučajno načuo da su pričali o bombardovanju Srbije i da je jedan od njih učestvovao u toj vojnoj akciji. Kada je Britanac rekao da je to tačno, Rade mu je rekao: “E sada ćeš dobro zapamtiti Srbe.” Počeo je da ga udara šakama, a zatim je zgrabio staklenu posudu za šećer, pa ga je i njome izudarao u glavu. Englez je bio sav krvav, a njegov prijatelj je sve to gledao u potpunom šoku – ispričao je očevidac.

Gledali u šoku

Avijatičar NATO pakta je, prema njegovim rečima, za to vreme zapomagao i urlao od bolova, ali niko u kafiću nije smeo da se umeša u tuču.

Tad mu je Rade rekao: “Kad god se budeš pogledao u ogledalo, setićeš se svih Srba i nedužne dece koje si pobio” – navodi naš sagovornik.

Nakon toga, Stančić je izašao iz kafića i pobegao. Nezvanično saznajemo da je odmah nakon toga napustio Švajcarsku.

Redakcija Informera je uspela da stupi u kontakt sa njim, ali on nije želeo da priča detaljnije o obračunu sa Englezom. Samo nam je kratko rekao: “Živela Srbija!”
Englez je sa brojnim podlivima i rasekotinama po licu završio u bolnici.

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI