OPROŠTAJNO PISMO KOLAŠINCA Ubio sam ćerku da joj učinim

Posle tragedije u Kolašinu u kojoj je otac ubio ćerku, pa sebe, pronađeno oproštajno pismo koje bi moglo da rasvetli motive.

Dragan (64) i Ana Pižurica (30) juče su sahranjeni na groblju u Kolašinu, a detektivi, koji rade na ovom slučaju, još uvek nisu saznali šta se zapravo dogodilo u njihovoj vikendici gde su oboje pronađeni mrtvi. U kući je pronađeno pismo, te se inspektori nadaju da bi ono moglo da rasvetli ovaj slučaj, pišu podgorički mediji!

Iz pisma se moglo zaključiti da su se otac i ćerka dogovorili da se ubiju, a između njih je vladao jedan dobar i složan odnos.

Inače, Ana je pre nekoliko meseci već pisala oproštajno pismo u kojem je rešila da sebi oduzme život. Otac je pokušavao da je odgovori od te ideje, međutim, očigledno nije uspeo.

– Svi koji me dobro znate jasno vam je da sam morao da ispunim Aninu želju – jedna je od rečenica iz pisma koja potvrđuje da je otac na kraju popustio i pristao da ubije ćerku.

U jednoj od poslednjih rečenica u pismu se navodi: “Znamo da je ovo kukavički čin, ali je tako kad smo poraženi”.

Otac i ćerka su pronađeni u lokvi krvi u kući u Kolašinu. Međutim, policija još uvek ne može da utvrdi ko je počinio ubistvo, a ko samoubistvo i da li je bilo treće osobe.

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI