OPOZICIJA SE ZA SLAMKU HVATA

LIderćići raspale srpske opozicije tajkun Dragan Đilas, zgrčeni Saša Janković i NATO Vuk Jeremić opet su u velikom problemu jer nijedna značajna javna ličnost u Srbiji neće da podži njihovu listu. Zato su u očaju zaigralina “sigurnu” kartu – Dušana Dudu Ivkovića?

 

Iako su danima najavljivali kako će ih podržati krem srpske elite, a da će na njihovoj listi za beogradske izbore biti sve sami novi ljudi, kako Informer saznaje, psle silnih molbi, kukanja, nagovarnja i ubeđivanja, razgovora sa uglednim sportistima, glumcima, lekarima i akademicima, sve se svelo na Dudu Ivkovića.Gospodinu Ivkoviću, našem legendarnom treneru, svaka čast za sve što je u karijeri uradio za Srbiju, ali šta je tu novo i šta je tu pohalno u činjenici da će podržati Đilasa, Jankovića i Vuka.Zar Ivković nije podržavao Jankovića i na proteklim predsedničkim izborima, pa je čak nosio i kutije sa potpisima za njegovu kandidaturu. Doduše, kasnije, kad je shvatio s kim ima posla, distancirao se od tog istog Jankovića.

Dakle, ništa novo, ništa značajno, ništa ephalno i ništa čudno za sklepanu listu jednog tajkuna i dva propala i zgrčena predsednička kandidata.

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI