Opasna braća iz Sremske Nitrovice u bekstvu, policija sprema raciju

Napadači koji su u noći između nedelje i ponedeljka u kafiću u Sremskoj Mitrovici izazvali opštu tuču u kojoj su povređeni policajac, zatvorski čuvar i dve devojke su identifikovani, a kako se saznaje kao glavnoosumnjičeni su označena dva braća iz jednog prigradskog naselja.

 

Osumnjičena braća su otkriva BKTV odranije poznati policiji, važe za “strah i terpet” u Sremskoj Mitrovici, a jedan od njih ima veoma debeo dosije. Sa njima su zbog poslednje tuče osumnjičena još petorica njihovih saučesnika. Povređeni policajac je najpre uboden nožem u butinu, dok su napadači zatvorskom čuvaru odsekli uvo. Potom su ispaljena dva hica iz pištolja, koji su rikošetirali i okrznuli policajca i jednu devojku – kaže za izvor upoznat sa istragom.Na mesto opšte tuče odmah su pristigle ekipe policije i Hitne pomoći.

Napadači su, međutim uspeli da pobegnu pre njihovog dolaska, dok su povređeni prevezeni u Medicinski centar u Sremskoj Mitrovici.On navodi da je odmah po izvršenom napadu, iz centrale MUP-a iz Beograda stiglo naređenje da su napadači pod hitno identifikuju i uhapse.Oni su identifikovani i za njima se traga. U Sremskoj Mitrovici je od tada pravo opsadno stanje. Redovne snage policije i Žandarmerija su uključeni u potragu. Pretresaju se svi lokali, vozila – kaže izvor iz MUP.

On navodi i da osumnjičeni važe za veoma opasne mladiće, upetljane u ozbiljan kriminal. Deo novca zarađenog kriminalom uspeli su i da legalizuju.- Pre mesec dana, policija je imala informaciju da su pretukli jednog muškarca, koji je od batina pao u komu. I tada je za njima organizovana intezivna potraga, ali su oni bukvalno “nestali” – kaže on.

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI