UHAPSENI PLJACKASI MENJACNICE U ZARKOVU

KRAJ DRAME U ŽARKOVU: Policija uhapsila dvojicu pljačkaša menjačnice, treći izvršio samoubistvo!
Beogradska policija uhapsila je Aleksandra B. (26) i Stafana M. (26) koji su jutros u beogradskom naselju Žarkovo opljačkali menjačnicu a potom pobegli u obližnju zgradu. Kako saznajemo, treći razbojnik čiji identitet još uvek nije utvrđen izvršio je samoubistvo nakon što je policija upala u zgradu u kojoj su se pljačkaši krili


Pljačka se, podsetimo, dogodila jutros u 8.30, pošto su razbojnici radnika menjačnice B.M.(43) brutalno pretukli drškama pištolja po glavi, a zatim odneli ‘plen’ od oko 1.000.000 dinara.

Nakon toga, naoružani razbojnici pobegli su u obližnju zgradu u Trgovačkoj ulici broj 8 i tamo se zabarikadirali.

Policijska opsada trajala je gotovo punih devet sati, nakon čega su policijske jedinice upale u zgradu i ‘češljale’ stan po stan.

Na mestu pljačke bile su i specijalne policijske jedinice i snajperisti, a zgradu su pretraživali i psi tragači. Takođe, na terenu su bili i pripadnici Žandarmerije sa dugim cevima, vatragasci, kao i više policijskih vozila.

Darko Cvetanović

Stanarima je bilo onemogućeno da uđu u zgradu, a izlazili su samo uz detaljnu proveru.

Osumnjičeni su nakon napada na zaposlenog pobegli sa plenom u obližnju zgradu, gde su se skrivali ceo dan. Osumnjičeni za ovaj zločin su A.B. (1990) i S.M. (1990), a oni su nakon desetočasovne potere uhapšeni u jednom od stanova, u kome su pronađeni i pištolji kojima je počinjeno krivično delo, kao i novac.

Ceo kvart je opkoljen, a čujem da su napadači pobegli na sedmi sprat zgrade koju policija pretražuje – naveo je ranije jedan očevidac.

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI