OCUH SILOVAO DEVOJCICU. MAJKA PRIJAVILA, UHAPSEN S.O. ( 37 )

Policija je saopštila da je S.O. ( 37 ) iz sela N. Mahala blizu Radoviša, upotrebom fizičke sile izvršio polni napad nad devojčicom (11), ćerkom njegove nevenčane supruge T.D.

Kada je majka saznala šta je monstrum uradio njenoj ćerci prijavila ga je policiji, koja preduzima mere za potpuno “rasčišćavanje i dokumentovanje slučaja“.

Pre pet dana, u istom danu, ali u dva različita grada, u Sveti Nikole i Kočanima pedofili su napali dve devojčice, jednu od 9 i drugu od 11 godina.

Poslednjeg dana prošlog meseca u selu Melnica nadomak Velesa devetnaestogodišnji E.Z. je ispred prodavnice oteo, pa silovao desetogodišnje dete. Dan kasnije policija u Prilepu je pritvorila B.T.(51) iz sela Zapoložani zbog silovanja dve maloletne devojčice iz tog sela. Prvo je više puta silovao svoju bratanicu, a kasnije i drugu maloletnu devojčicu u tom selu.

Makedonska javnost je bila šokirana kada je na Fejsbuk profilu poznate glumice Vesne Petruševske pročitala potresnu ispovest da je bila silovana i njena 11-godišnja ćerkica Mina. Kasnije se saznalo da je devojčicu silovao Vanjo Lazarevski (43), školski drug Janka Trenkoskog, bivšeg muža glumice Vesne Petruševske.

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI