NOVAK DJOKOVIC TUZI HELEN PELETJE

Novak Đoković razmišlja da tuži kanadsku nvinarku Helen Peletje, koja ga je bez ikakvih dokaza optužila je otišao na pauzu do kaja godine, jer je uhvaćen u dopingu

Novak Đoković razmišlja da tužikanadsku novinarku Helen Peletje, koja ga je bez ijednog dokaza optužila da se dopinguje. Srpski teniser se juče vratio sa odmora, a iz njegovog tima su nam rekli da se odmah konsultovao sa advokatima po pitanju gnusni laži koje plasiraju iz Montreala, gde je u toku Rodžers kup.
Peletje, nekada anonina teniserka, u tekstu za kanadski radio RDS napisala je kako je od prijatelja saznala da se Novak dopingovao. Prema njenim “informacijama”, Međunarodna teniska federacija (ITF) zna za to, ali štiti našeg tenisera.

Glupača
Uvek se nađe neka ćurka koja takvm izjavama želi da se proslavi u medijima
Nikola Pilić, legendarni teniski stručnjak

Stalno na meti

Ovo nije prvi put da Novaka napadaju zapadni mediji, ali će ovoga puta naš teniser možda odlučiti da pravdu potraži pred sudom.
Novak je do juče bio na odmoru i odmah se konsultovao s advokatima. Čuli smo se i sa ATP, pa će na osnovu toga proceniti šta u je činiti. On nikada do sada nije tužio medije, iako su mnogo puta objavljivali neistine. Tenieri ne daju mnogo informacija o povredama zbog konkurencije i onda ima mnogo prostora za spekulacije. Kad god je neki vrhunski igrač bio povređen, pojavljivale su se ovakve priče – objasnili su nam iz Đoovićevog tima.
Jedan od prvih Novakovih trenera Nikola Pilić kaže da takvi tekstovi služe samo da se neko proslavi.Gluposti. Nema šanse da ATP zna za doping i d ćuti. Posebno kod Novaka, koji je za sve ove godine dva puta više testiran od Rodžera Federera, Rafaela Nadala i Endija Mareja. Zato što je iz Srbije, zato što je dugo bio prvi… Uvek se nađe neka tuka ili, kako i u Srbiji kažete, neka ćurka, koja takvim izjavama želi da se proslavi u medijima – jasan je bio Pilić.

2.684
DOPING TESTA OBAVLJNA SU MEĐU TENISERIMA U 2016.Teniski stručnjak kaže da je pauza do kraja sezone najpametnija stvar koju je Đoković uradio.
Poslao sam mu SMS u ko sam mu rekao da je dobro postupio. Neka se odmori, evo i Stan Vavrinka je otišao na pauzu do 2018. godine – istakao je Pilić.

Nije imao izbora

Federer je saglasan sa tim da Đoković reba da odmori, bez obzira na spekulacije.
Nadam se da niko više neće na dužu pauzu, ali sam siguran da Novak i Stan nisu imali drugog izbora. Nadam se da će biti u dobroj formi kda se vrate tenisu. Nije lepo kada mnogo tenisera pauzira, ali kada se igrač odluči na nekoliko meseci pauze u karijeri dugoj 15-20 godina, onda to i nije tako strašno. Važno je biti pozitivan u tom teškom periodu, želim im svu snag – napomenuo je Federer.

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI