NIKOLA OSTOJIC VLASNIK PEKARE UBIJEN

Nikola Ostojić, vlasnik pekare koji je nestao prošlog petka, pronađen je danas mrtav i to u staklorezačkoj radnji u Resavskoj ulici, koja se nalazi prekoputa pekare. Zbog sumnje da je počinio teško ubistvo uhapšen je vlasnik staklorezačke radnje Filip G.
 

Policija je uhapsila Filipa G. (31) osumnjičenog da je ubio Nikolu Ostojića (36), čiji je nestanak prijavljen policiji 4. novembra ove godine.

Zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo teško ubistvo osumnjičenom Filipu je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Forenzičari su oko 17 časova odneli telo nesrećnog čoveka iz radnje u kojoj se dogodilo ovo ubistvo.

U trenutku kada je telo izneto, Resavskom se prolamala kuknjava Ostojićeve sestre. Ožalošćena žena tražila je da vidi fotografije mrtvog brata.

Pitala je i gde je Filip ubica, i u kojem je zatvoru.

Kako saznaje Telegraf sa lica mesta, Filip i Nikola su se družili, i često su sedeli ispred radnje i pili kafu.

Navodno, vlasnik staklorezačke radnje bio je u dugovima, pa je znao da Nikola ima “štek”. Smislio je jezivi plan kako da se domogne para.

Odveo je Nikolu u obližnju poslastičarnicu, tamo popričao sa njim i sedeo, a onda ga namamio u svoju radnju.

Tada je uzeo staklo i mučki mu zario u leđa.

– Nisu se odvajali. Po ceo dan su bili zajedno. Ili su ispred pekare, ili ispred radnje. Kažu da ga je ubio zbog para – ispričala je za Telegraf unezverena komšinica.

Da bi stvar bila čudnija, Filip je proteklih dana, kada se pročulo da je Nikola nestao, išao sa prijateljima da ga traži.

Kako saznajemo, svi su sablažnjeni jer je telo ležalo 4 dana u radnji, a da to niko nije znao!

Kroz tekst ste mogli da vidite da je reč o svirepom zločinu, a na fotografijama je zabeležen momenat kada forenzičari odnose telo Nikole Ostojića, kao i koliko je ovaj dan potresan za njegovu sestru i prijatelje koji su se okupili u Resavskoj ulici u Beogradu.

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI