NENAD CANAK IZVREĐAO SESELJA I RADIKALE: Vi ste čopor krvoločnih primata, ŠLJAM I POLUSVET!

Lider Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenada Čanak izvređao je danas predsednika SRS Vojislava Šešelja, a poslanike radikala je nazvao “čoporom krvoločnih zapuštenih primata”!

Čanak je naveo da je sasvim  jasno da je jučerašnjim bestidnim maltretiranjem i vređanjem Majkla Devenporta, žrtvujući ugled države i njenog parlamenta, Vojislav Šešelj počeo svoju predsedničku kampanju.  

– Upravo to su Šešelj i njegovi zlikovci – čopor krvoločnih zapuštenih primata, koji urlaju na jednog čoveka i u parlamentu vređaju gosta iz strane zemlje.  Tragovi su im još krvavi od sveg zla koje su naneli mračnih devedesetih, a hoće da nas ponovo posvađaju sa svim preostalim civilizovanim svetom – izjavio je Čanak i dodao:

– Šljam i polusvet izašao iz tame da ponovo povede zemlju u ludilo, sramotu, beznađe i ratove. Da na svim stratištima i zgarištima pravi nova stratišta i zgarišta. A za to što su danas u parlamentu snose odgovornost i svi oni koji su odbili zahtev Lige socijaldemokrata Vojvodine  2000. godine da se zabrani rad SRS i još nekolicini stranaka, te godinama svesno sprečavali sprovođenje Zakona o lustraciji sve dok on nije zastareo.  Takođe, jednaku, ako ne i veću odgovornost ima i Haški tribunal koji jedanaest godina nije bio u stanju da osudi Šešelja i da ga stavi iza rešetaka, gde mu je mesto.

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI