NENAD ATANACKOVIC IZ BEOGRADA NESTAO. POTRAGA U TOKU

За несталим Ненадом Атанацковић (37) са Звездаре од недеље безуспешно трагају Лесковачка полиција и рођаци.
Он је последњи пут виђен у Вучју У недељу, око 13 часова, у близини старе хидроелектране, тамо где почиње неприступачни, а за туристе Атрактивни, Кањон реке Вучјанке.

Претражена околина сам цео Кањон, а да се сада очекују рониоци, највероватније из Ниша, који ће претражити Ђокине Вирове који су добоки и до шест метара.
Аутомобил којим се Атанацковић је враћао са летовања у Грчкој, био је паркиран сам закључан на паркингу поред напуштеног хотела “Орлово гнездо”, на левој обали Вучјанке, преко пута Хидроелектране.

Наводно је његов мобилни телефон Лоциран у близини. Београђанин је, према незваничним информацијама, скренуо са аутопута намеравајући да посети рођаке у Лесковцу и Лебану, а потом да Продужи до Лапова код рођака и да затим настави пут до Београда. Да ли рођака у лесковачком крају нисмо могли да дођемо.
Претпоставља се да се у кањон Вучјанке упутио због природних лепота. Иначе, у овом кањону је веома Ризично Пењање због великих глатких стена сам вирова у којима се лети купају само нахрабрији пливаци.

У једном од Ђокиних вирова Средином јула утопио се петнаегодишњак чије су тело после два дана потраге из воде извукли роници.

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI