NAVIJAČI NAJAVLJUJU PAKAO: Evo šta “BBB”, “delije”, “grobari”, “torcida”.. misle o Regionalnoj ligi

Početak Regionalne lige najavljen je za 2018. godinu, ali ako je verovati navijačima najvećih klubova sa prostora bivše Jugoslavije, nastaće haos na tribinama ili će biti prazne
 

“Bed Blu Bojsi”, “torcida”, “armada”, “delije”, “grobari”… stav o zajedničkom takmičenju iznele su još pre nekoliko godina i nije se promenio.

“Delije” su jasno poručule da će bojkotovati regionalno takmičenje.

S ubicama koji su nam decu klali, oni bi se fudbala igrali. Stop Regionalnoj ligi – poručile su “delije”.

Kako prenosi hrvatski Index.hr, jedan od vođa “delija” poručio je da navijače Zvezde ne interesuje šta kaže UEFA..

Naš stav je jasan. S onima s kojima smo se gledali preko nišana ne želimo da budemo u istoj ligi.  Ne zanima nas šta kaže UEFA i Slovenac koji  je na čelu. Mnoga naša braća poginula su u ratu u Hrvatskoj početkom devedesetih. Koliko su Hrvati samo Srba pobili i proterali?! To je neoprostivo. Kako da sa njima igramo? Ako nam nametnu ovu nakaradnu i usranu ligu, mnogi će se iznenaditi reakcijom “delija”, u to možete da budete sigurni. Ali, nećemo da pričamo o tome, nadam se da neće biti prilike da se to vidi – poručili su navijači Zvezde, koji je želeo da ostane anoniman…

Navijači Zvezde i Partizana teško oko nečega mogu da se slože, ali su jedni i drugi protiv zajedničkog takmičenja, zaključuje Index.hr, iako se “grobari” još nisu oglasili. 

“Bad Blu Bojsi”  su još ranije poručili kako ih ne zanima nikakva liga s klubovima iz Srbije, Crne Gore i Republike Srpske te da će se svim sredstvima boriti protiv nje.

Nikakva jugo-liga ne dolazi u obzir, zanima nas samo Hrvatska – kazali su za Index.

Navijači Hajduka, “torcida”, davno je poručila šta misli o regionalnom fudbalskom nadmetanju.

Je*ala vam regionalna liga mater. Ratovali smo s tom državom i sad bi trebalo ponovo da igramo  zajedno. Ne dolazi u obzir – rekao je pre nekoliko godina Stipe Lekić iz “torcide”.

Isti stav je sada izneo i Lekićev naslednik na  poziciji sekretara- Damir Grujić:

Apsolutno smo protiv bilo kakvog takmičenja s klubovima iz bivše Jugoslavije. To nas ne zanima. Zbog svih događaja iz prošlosti, s njima ne želimo u zajedničku ligu.

Za “armadu”, navijače Rijeke, regionalna liga je povratak 20 godina u prošlost.

Navijači su apsolutno protiv regionalne lige, nema razloga da se vraćamo 20 godina unazad, da se ponavljaju razne scene – rekli su još 2012. godne Riječani.

“Manijaci”, navijači sarajevskog Željezničara, nedavno su poslali poruku kojom su jasno poručili što misle o igranju sa klubovima sa prostora bivše Jugoslavije.

Na Grbavici se istorija  piše, regionalna liga nikad više.

A protiv takmičenja su i navijači Olimpije, prvaka Slovenije.

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI