Nataša Miljković u vezi sa 14 godina starijim muskarcem

Voditeljka Nataša Miljković (39) tri godine nakon razvoda od glumca Srđana Timarova ponovo je zaljubljena

Nataša se od Srđana razvela posle šest godina braka u kojem su dobili sina Lazara, a sada je sreću pronašla kraj 53-godišnjeg biznismena Žarka Tarića.

Voditeljka je istakla da je njen sin lepo prihvatio njenog novog partnera, koji ima dvoje dece iz prethodnog braka.

Lazar je Žarka shvatio kao svog drugara sa kojim može da se šali na moj račun. Kao društvo koje donosi smeh u kući, kao i onog sa kojim se za ručkom svađa oko mog graška – rekla je Nataša za magazin “Gloria”, te dodala da i pored svega Žarko nije roditelj Lazaru, niti se tako ponaša.

Voditeljka naglašava da su ona i Srđan u dobrim odnosima, te da su skoro pa najbolji prijatelji.

 Dok ste bili sa Srđanom svi su imali uvid u vašu vezu, a sa Žarkom mogu da vas vide samo prijatelji. Zbog čega se držite dalje od javnosti?

– Ne ide mi se baš u sve novine, ne sviđa mi se društvo koje tamo izlazi. Umorna sam od toga da tuđi ljudi žive moj život.

Od koga tražite savet kad vam je teško ili kad ste u dilemi?

– Žarko se izborio za vodeću poziciju na ovoj listi.

 Nekad ste bili protiv braka, na primeru mnogih iz okruženja, pa i svojih roditelja, videli ste da papir ne znači mnogo. Mislite li i dalje tako?

– Menjam se. Vreme je da oprostim tom mučitelju iz detinjstva.

 U jednoj TV emisiji ste rekli da ste romantiku pretvorili u praktiku i da ste zbog posla postali surovi, pa često izgleda da ste grubi prema prijateljima. Na čemu vam oni najviše zameraju?

– Više mi ne zameraju. Oni koji su to činili, ispisali su se. Ovi pravi su me prihvatili. Moja drugarica, jedna od najboljih, kaže da je “ubijam” svojim komentarima o njenom životu, pitanjima koja imam, ali redovno se volimo, i poštujemo, i smejemo. Uvek polazim od toga da je važna namera, izvedba je bitna samo u TV studiju.

Novinarstvom se ozbiljno bavite dve i po decenije, sve vreme publika i kolege vas doživljavaju kao profesionalca, borca za prave vrednosti. Jeste li se umorili od tog “težeg puta kojim se ređe ide”?

– Ove godine je 24 godine od moje prve emisije na STB Teenage TV. Nisam se umorila, samo očekujem, konačno, i neke rezultate.

Svojevremeno se za vas i vaše kolege, upešna mlada TV lica, govorilo da ste “Tijanićeve bebe”. Koliko vam je ta odrednica pomogla ili odmogla u dosadašnjoj karijeri?

– Nije mi pomogla, ali sam se uvek trudila da mi ne odmogne. Želela sam da se vidi da imam talenat za ovaj posao, da mi je on važan, da se usavršavam, da sam s godinama sve bolja. Danas mi to “Tijanićeve bebe” veoma nedostaje.

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI