NARKO MAMA I ĆERKA SVETLANA I ANA POPADIC UZELE MILIONE

Sveštenik Milan Jordović i veroučitelj-trnsvestit Zoran Marinković prevozili su skank iz Albanije za Svetlanu (46) i njenu ćerku Anu (24) Popadić. Od 2016. prošvercovali tri tone drge, majka i ćerka zaradile milione evra

 

Požeški sveštenik Milan Jordović u tužilaštvu je do detalja opisao kako je i za koga 27. februara sa veroučiteljem Zoranom Marinkovićem, preobučenim u ženu, švercovao “skak” iz Albanije! Priznao je da su oni bili samo kuriri, a da su na čelu arko-bande zapravo Svetlana Popadić (46) i njena ćerka Ana (24), koje su od 2016. organizovale šverc oko tri tone “skanka” i zaradile milione evra!Na osnovu šokantnog priznanja popa i verouitelja-transvestita, prekjuče su uhapšene lepe narko-šefice i razotkrivena je neverovatna mreža šverca droge, o kojoj će još dugo pričati cela Srbija!

“Otkačili” komšije

Izvor iz istrage kaže da je pop na saslušanju kazao da je drogu prevozio samo jedanput, i to kad je uhapšen u Mrčajevcima krajem februara sa 27 kilograma “skanka”. Inspektori su, međutim, uvereni da je n to uradio više puta.

 Luks život
Svetlana je do 2016. bila prodavačica na pijaci, a onda je iznenada počela da živi u luksuzu
Komšinica Popadića

Jordović je rekao da je od Popadićke preuzeo automobil u Požegi, koji je potom sa Marinkovićem odvezao u Albaniju. Tamo ga je parkirao na unapred dogovoreno mesto, s ključem u kontakt-bravi. Neki Albanac je zatim odvezao auto i ubacio drogu u specijalne šupljine, a onda je vratio vozilo na ist mesto, gde su ga opet preuzeli Jordovć i Marinković. Trebalo je da oni potom predaju automobil Popadićkama u okolini Požege, ali su uhapšeni u policijskoj zasedi u Mrčajevcima. Pop je priznao da je za prevoz droge prethodno od Svetlane i Ane dobio 5.000 evra – kaže naš izvor.

Bludni sveštenik je još priznao i da je pristao da švercuje drogu jer je želeo da kupi jednu kuću u Albaniji, koja mu se veoma svidela, i planirao je da se tamo preseli sa porodicm.
Inače, istragom je utvrđeno da su Popadićke nabavljale “skank” u Albaniji za oko 1.000 evra za kilogram. Organizovale su transport ove droge uglavnom u Švajcarsku, gde kilogram “skanka” košta petostruko više!
Sumnja se da je droga u poslednje ve godine prevožena iz Albanije u proseku dva puta nedeljno i procenjuje se da su za to vreme prošvercovali ukupno tri tone “skanka”. Ako se pretpostavi da su, kad odbiju sve troškove, imale čistu zaradu od minimum 1.000 evra po kilogramu, Popadićke su na ovomposlu zaradile minimum tri miliona evra – navodi naš izvor.

Iza nevinog izgleda krile se opasne mafijašice Popadićke

Svešteniku i trandži samo nanogica?Svetlani i Ani Popadić za trgovinu drogom preti od tri do 12 godina robije. Međutim, sveštenik Milan Jordović i veroučitelj-transvestit Zoran Marinković mgli bi da se izvuku sa godinu dana kućnog zatvora uz elektronski nadzor, jer su zahvaljujući njihovim iskazima uhapšene majka i ćerka, koje su bile mozak ove narko-bande.

Prilikom hapšenja, policija je u Svetlaninom dvorištu u selu Lopaš zaplenila šest automobila, od kojih su neka imala specijalno izrađene bunkere, gde je droga skrivana tokom transporta.
Njene komšije kaž da ona živi u kući u Lopašu sa mužem i sinom, dok Ana živi sa verenikom u Požegi, gde imaju menjačnicu.

Porodica Popadić je, prema rečima komšija, do pre dve godine živela veoma skromno, sve do trenutka kada je Svetlana iznenaa napustila posao prodavačice na jednoj pijačnoj tezgi. Od tada svi su iznenada počeli da uživaju u luksuzu!
– U njihovom dvorištu su se od 2016. mogli videti neki nepoznati ljudi, a Popadići su se iznenada distancirali od čitavog komšiluka. Sam je Svetlanin muž, koji je stariji od nje, ostao isti kao i pre, ali žalio se da sa ženom, ćerkom i sinom skoro uopšte ne komunicira, da ga ne fermaju ni dva posto” i da nema pojma odakle njegovim ukućanima pare za tako luksuzan život – ispričala je komšinica

HRANA SAMO DOSTAVOM

Popadići su, prema njenim rečima, prestali čak i da kupuju namirnice u seoskoj prodavnici i u Požegi, već su se snabdevali dostavom, “pa su im iz Beograda u sred jnuara stizale jagode kurirskom službom“.
pak, u celom ovom slučaju Požežane je najviše šokiralo to što je u šverc droge umešan njihov omiljeni sveštenik Jordović, koji je slovio za veoma skromnog i plemenitog duhovnika. U danimanakon njegovog hapšenja mnogi njegovi parohijani su se u neverici tešili da mu je droga možda bila podmetnuta, ali ih je i tada dodatno zbunjivalo to što je bio u društvu transvestita. Marinkovića. 

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI