NAJVEĆI NOVOGODIŠNJI SKANDAL: Grand i TV Prva slavili uz LELENU MARJANOVIC I BATA DJOSU

Grand produkcija i Prva srpska televzija šokirale su gledaoce kada su na ekranima u najluđoj noći ugledali preminle zvezde – pevačicu Jelenu Marjanović i glumca Bogoljuba Mitića Đošu

 

Doček Nove godine ne moe da prođe bez narodnog veselja na televizijama, a tako je bilo i ove godine, osim što se za neviđeni skandal “pobrinulo” Grandovo novogodišnje veselje na TV Prva.

Twitter

Komercijalna televiija emitovala je program koji je snimljen pre nekoliko godina, tačnije 2015, a tada su nastupali Jelena Marjanović, pevačica koja je ubijena 2016. godine, kao i Bogoljub Mitić Đoša, glumac koji je prošle godine preminuo!Ovo je zapanjilo i zgrozilo gledaoce koji su svojim objavama prosto “zatrpali” društvene mreže.

Twitter

Čak se u najavi Novogodišnjeg programa na zvaničnom Instagramu Prve TV vidi da su pevači identično obučeni kao i na snimku iz 2015. godine.

Čelnici ove kuće su izgleda shvtili šta su uradili, pa su tako iz svoje šeme brže bolje izbacili ovu emisiju, te je ispalo kao da nije ni emitovana.A ukoliko ste propustili da pogedate ovo morbidno veselje, ne možete da ga vidite čak ni premotavanjem na svojim smart televizorima, pošto “igrom  slučaja” samo ta emisija na TV Prva ne može da se pusti, jer ne postoji video zapis?!

printscreen

Ako već nisu mogli da sime novi program, Grand i TV Prva trebalo je barem da proberu kadrove ili da izmene originalne snimke, pa se ne bi ovako izblamirali. I pritom svoje gledaoce ponizili, a povredili osećanja porodica preminulih Jelene i Đoše.Da se razumemo, nije problem emitovati numee ili snimke preminulih umetnika, ali baš ih iskorisiti za “veliko narodno veselje”, to je prosto – bezobzirno!

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI