NAJVEĆA LAŽ CNN-a

Istaknuti producent CNN-a Džon Bonifild snimlen je tajnom kamerom kako spekulacije o navdnim vezama Donalda Trampa i Rusije nazva „običnim smećem”.
Džon Bonifild

Bonifild u tajnm snimku priznaje da je antirusko izveštavanje Si-En-Ena uslovljeo isključivo rejtinzima.To je uglavnom obično smeće. Mi nemamo nikakav veliki dokaz – rekao je Bonifild u snimku koji je objavio konzervativni aktivista Dejms O’Kif na sajtu Prodžekt veritas.

Snimak je nastao dok je Bonifild razgvarao sa nepoznatim novinarom koji se raspitivao o „ruskom narativu” u Si-En-Enu.– Zašto se na Si-En-Enu stalno čuje ‘Rusija ovo, Rusija ono’…? – raspitivao se novinar.– Zbog rejtinga – odgovorio je Bonifild.Naša CIA stalno pravi neke podvale, a mi manipulišemo vladama. Mislim da je predsednik verovatno u pravu kda kaže da je to lov na veštice – priznao je Bonifild.

Ispostavilo se da se strategija isplatila. Naši rejtinzi su neverovatno visoki sada – rekao je Bonifild.

Koliko daleko se ie u ovoj strategiji otkriva svedočenje Bonifilda o tome da je direktor ove kuće novinarima rekao da prestau da prate klimatske dogovore i da se vrate na Rusiju.Tri novinara CNN dla su otkaz zbog talasa skandala sa člankom o navodnim vezama štaba Donalda Trampa i njegovog saradnika Entoija Skaramučija sa ruskim fondom RFPI, saopštio je CNN.

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI